Pizzerior i Falkenberg

Liksom i de flest mindre städer i Sverige, så har Falkenberg en del pizzerior att välja mellan. I Falkenberg räknar vi att det finns ungefär 15-25 pizzerior som du kan välja på. Några av dessa ligger i centrum, samtidigt som andra pizzerior ligger i orter som Ullared, Vessige, Skogstorp osv.

Det är inte alltid enkelt att välja vad du ska äta när du besöker Falkenberg. Det finns många olika restauranger att välja bland. T.ex. Thaimat, hamburgare, husmanskost, pizza m.m. Pizza är ett säkert kort, och blir alltid uppskattat. Du kan läsa mer om vilka restauranger med pizza du kan besöka i Falkenberg här nedanför.


pizza-falkenberg

Falkenbergs Pizzeria

En populär pizzeria i Falkenberg som ständigt serverar goda pizzor till sina gäster. Restaurangen är belägrad mitt i Falkenbergs centrum, närmare bestämt på Brogatan 4. På menyn hittar vi de vanligaste pizzorna, blandat med några specialare som är utmärkande för Falkenbergs pizzeria. Många personer som är boende i Falkenberg skulle nog förmodligen utse denna pizzeria till en av de bättre i Falkenberg.

Läs mer om Falkenbergs Pizzeria


Skogstorps Pizzeria

En pizzeria som inte ligger i de centrala delarna i Falkenberg är Skogstorps pizzeria. Som du kanske hör på namnet, så ligger denna restaurang i Skogstorp. Under flera år har pizzerian haft ett gott rykte och varit en självklarhet att handla på bland de boende i Skogstorp. Förutom ett stort urval av pizzor så bjuder även Skogstorps pizzeria på en Ala Carte meny som du kan välja ifrån.

Läs mer om Skogstorps Pizzeria


stantons-pizzeria-falkenberg-ullaredStantons

Under massor av år så har restaurangen och pizzerian Stantons funnits i Falkenbergs centrum, och i Ullared. Den pizzeria i Falkenberg fungerar ungefär på samma sätt som den pizzeria som finns i Ullared. Skillnaden är utseendet av restaurangen, och en del saker på menyn. Stantons är för övrigt kända för att ha en bra nivå på både deras mat och hygien. Det känns verkligen fräscht att äta på Stantons pizzeria.

Läs mer om Stantons Pizzeria


Lilla Napoli

Lilla Napoli är en pizzeria i Falkenberg som under ett litet tag har serverat äkta surdegspizzor från Italien. Lilla Napoli blev därför kända väldigt snabbt, och fick ett gott rykte i staden. Pizzerian är belägen i en liten kiosk (före detta tullbrokiosken) bara ett stenkast ifrån Tullbron och Falkenbergs stad.

Läs mer om Lilla Napoli Pizzeria


Barans krog

En mix mellan restaurang, krog och pizzeria. Här är alla välkomna att äta sig mäta på både pizza, och rätter från deras ala carte meny. Barans krog ligger i Arvidstorp, bara en 5 minuters promenad från centrum i Falkenberg. Barans krog har under sommartid en del evenemang bl.a. mindre livekonserter som förgyller ens måltid på pizzerian.

Läs mer om Barans Krog


havets-pizzeria-falkenbergHavets Pizzeria

Mitt i centrum ligger Havets Pizzeria som bakar populära och omtyckta pizzor till alla deras kunder. Lokalen är stor och rymlig, och dekorerad på ett fint sätt. Havets Pizzeria är en av tre pizzerior i Falkenberg som ligger utmed Storgatan. Under sommaren brukar även denna restaurang erbjuda en uteservering.

Läs mer om Havets Pizzeria


Entill Pizzeria

Mittemot Havets Pizzeria så ligger Entill pizzeria. Denna restaurang är populär och har funnits etablerad i staden ett längre tag nu. Entill har en bra meny där du både kan välja mellan att äta pizza, eller välja mat från detas ala carte meny med hamburgare, sallader, m.m.

Läs mer om Entill Pizzeria


Mer mat i Falkenberg

För att få en så bra lunchguide som möjligt när du vill äta i Falkenberg. Då tipsar vi dig om vår sida med alla restauranger i Falkenberg. Där kan du hitta krogar, pizzerior, lunchrestauranger, och mycket annat som du kan välja mellan. Det är en bra hjälp för dig som är turist i staden, eller bara vill testa och äta något nytt. Om du tycker det saknas någon restaurang här på Falkenbergare.se så kan du tipsa oss. Tack på förhand, och hoppas du hittar något gott att äta i Falkenberg.