Barans Krog

I mitten av ”Arvidstorpsbacken” ligger Barans Krog som tidigare har haft namnet Arvidstorpskrogen. Här serveras en lång rad pizzor, samt en hel del från deras ala carte meny. Där kan du välja på mat så som fläskfilé, spätta, pannbiffar, hamburgare och grilltallrikar. Det finns en bra variation på maträtter, och maten kommer oftast snabbt fram efter att du beställt maten.

barans-krog-falkenbergBarans krog brukar ha flera evenemang som de kör på under sommartid. Det har hänt att krogen i Falkenberg har anordnat live-spelningar och fotbollskvällar. Då sänder de matcher från världens ledande fotboll. Restaurangen är även utrustad med Jack Vegas maskiner som kan vara roliga att spela på, om du känner att turen skulle vara med dig.

Meny

Som vi tidigare nämnde så har Barans krog i Falkenberg en ganska lång och varierande meny som passar alla i smaken. Här kan du äta allt som du normalt sett kan beställa på de flesta andra pizzerior, men även välja på en mer utbyggd meny med ala carte, falafel, och husmanskost. För att se hela menyn så kan du läsa mer på Barans krogs hemsida. Där har de sett till att få med en meny som du kan läsa vidare i, och välja den mat som passar bäst.

Öppettider & telefon

Skulle du vilja beställa mat hos Barans krog i Falkenberg så bör du först och främst se till att restaurangen har öppet. Du kan se vilka öppettider som gäller för denna krog här nedanför.
Mån-Tors: 12:00 – 21:30
Fre-Sön: 12:00 – 22:00
Kontakt
Arvidstorpsvägen 24
31134 Falkenberg
Telefon: 0346-161 70