Hotell i Falkenberg

Boka övernattingar på populära & billiga hotell i Falkenberg med vår hjälp. Vi jämför de hotell som turister har att välja mellan. Hitta bäst boende att sova på i Falkenberg helt enkelt! Välj mellan hotellövernattning, bed & breakfast, camping och hyra stuga eller semesterhus.

Booking.com

HotellKort infoPris
falkenberg-strandbad-hotell-skrea-strandFalkenberg Strandbad
Betyg: 5/5
Boka/Se pris
grand-hotell-falkenbergGrand Hotell
Betyg: 4/5
Boka/Se pris
hotell-hamngatan-27-falkenbergHotell Hamngatan 27
Betyg: 5/5
Boka/Se pris
hotell-nya-pallas-falkenberg
Hotell Pallas
Betyg: 4/5
Boka/Se pris
ocean-hotell-skrea-strandOcean Hotell
Betyg: 4/5
Boka/Se pris
hotell-vesterhavet-bokaHotell Vesterhavet
Betyg: 3/5
Boka/Se pris
hwitan-grand-hotellVärdhuset Hwitan
Betyg: 4/5
Boka/Se pris
gits-gård-boendeGits Gård
Betyg: 3/5
Boka/Se pris
vinberg-hotell-stuga-hyraVinberg Hotell
Betyg: 3/5
Boka/Se pris

Lista med Falkenbergs hotell

Här nedan har vi gjort en liten lista med de hotell som finns i Falkenberg. Ta gärna hjälp av våra recensioner och tips innan du bokar ditt boende i Falkenberg. I listan finner du snabbt recensioner och betyg om de boenden som vi tycker håller hög nivå! Hotellövernattningar kan variera i pris efter vilken säsong det är. Som du kanske känner till så är Falkenberg som mest populärt på sommaren.


Hotell med spaÖvernattning – CampingarBed & Breakfasts – Ullared – Skrea Strand


Priserna på de boende som vi erbjuder här kan variera mellan säsonger och årstider. Vissa hotell ändrar nämligen sina priser efter hur säsongen och vädret ser ut. Här nedan har vi valt att rada upp några av de populäraste, och enligt oss bäst av Falkenbergs hotell som du kan övernatta på. Vill du sova i Falkenberg, men på ett annan typ av boende än hotell? Då kan du välja t.ex. camping, Bed & Breakfasts eller stugor i menyn ovanför.

falkenberg-strandbad-hotell-boende-strandFalkenbergs Strandbad

Kanske ett av de mer lyxiga hotell i Falkenberg som du kan hsova på, beläget på Skrea Strand. Här kan du koppla av i en härlig miljö med endast några ynka meter ner till den vita sandstranden. Hos Strandbaden kommer du ha möjligheter att skämma bort dig själv, och någon du tycker om ordentligt. Strandbaden har nämligen ett sjyst spa som du kan beställa med ett speciellt erbjudande. Du kan välja mellan Ivory-, Ruby- och Safirbehandlingarna som avnjuts med utsikt över Skrea Strand. Läs recension om Falkenbergs Strandbad

 • Ligger på Skrea Strand
 • Spa & Relax-avdelning
 • Omtyckt restaurang & bar

grand-hotell-falkenberg-billigtGrand Hotell

Redan på 1930-talet stod byggnaden som än i dag är mer känd som Grand Hotell. Här bor du mitt i centrum av Falkenberg och du sover under härliga förhållanden. På Grand Hotell kan du få ett rum med platt-tv och ingående Wi-Fi. Hotellet är vackert beläget utmed Ätran och med utsikt över Tullbron. Läs recension för Grand Hotel

 • Vackert beläget
 • Mitt i centrum
 • Wi-Fi och TV ingår

falkenbergHotell Hamngatan 27

Hotell Hamngatan 27 är ett nytt hotell i Falkenberg som ligger perfekt belägrat med utsikt över Ätran. Hotellet ligger i anrika Gamla Stan i Falkenberg. Ett område som bjuder på vacker miljö, fina trädgårdar, och gamla byggnader från 1700- och 1800-talet. Ett perfekt boende för dig som vill sova på en lugn och vacker plats i Falkenberg. Läs recension om Hotell Hamngatan 27

 • Utsikt över Ätran
 • Vackert område med trevlig miljö
 • Nytt och fräscht boende i Falkenberg

hotell-vesterhavetHotell Vesterhavet

På hotellet Vesterhavet så bor du knappast långt ifrån centrum som endast är en enkel promenad bort. Vesterhavets hotell håller hög nivå på inredning och njutning. Passar bra till övernattningar för familjer, eller flera personer. Då det finns pentry, och flera familjerum att välja att bo på. I rummen finns även tv och Wi-Fi. Läs recension om Hotell Vesterhavet

 • Perfekt för familj/större sällskap
 • Ligger mellan centrum och Skrea Strand
 • Prisvärt

nya-pallas-hotell-boendeNya Pallas Hotell

Bokar du in dig på Pallas Hotell så kommer du till ett lugnt område, som inte ligger långt ifrån stadskärnan. Pallas Hotell erbjuder sina gäster på en vacker och ”lummig” trädgård. På hotellet finns även en bubbelpool, platt-tv och Wi-Fi för den som önskar under sin övernattning. Läs recension om Pallas Hotell

 • Vackert och smått unikt hotell
 • Många nöjda gäster
 • Vacker trädgård

ocean-hotell-skrea-strand-falkenbergOcean Hotel

Ett hotell som liksom Falkenbergs strandbad ligger precis ut med en Skrea Strand. Här erbjuds du som gäst på en lyxig miljö med flera nordiska inredningsdetaljer. Inne på rummen finns naturligtvis Wi-Fi, minibar, dockningsstation för iPhone och iPad, och TV. Läs recension om Ocean Hotell

 • Ligger på Skrea strand
 • Fina rum
 • Mycket omtyckt restaurang

gits-gård-hotell-b&b-boendeGits Gård

Ett hotell som håller en lantlig miljö och emellan centrum och vägen till Ullared. Här erbjuds du en härlig vistelse på en fin gård. På gården finns det möjligheter att spela krocket, brännboll, klättra i kojor och massor av andra utomhusaktivtiter. På Gits Gård finns det något för alla helt enkelt. Läs recension om Gits Gård

 • Lantligt
 • Prisvärt
 • Bra för barnfamiljer

Hotell med spa i Falkenberg

Om du letar efter ett spa i Falkenberg att njuta av under din semester så rekommenderas du helt klart till Strandbaden på Skrea Strand. Där finns kanske ett av Sveriges bäst placerade spa. Det är mycket populärt att boka spa & hotell i samma veva. Många som kommer och besöker Falkenbergs bästa spa kombinerar även sin spabehandling med att boka in sig på hotellet hos Strandbaden i Falkenberg. För att läsa mer om vilka olika typer av spahotell, eller andra spa i Falkenberg så kan du klicka dig igenom länken.

Övernattning i Falkenberg

Du kan ta hjälp av oss om du skulle vilja boka en övernattning i Falkenberg. Via vårt bokningsprogram så kan du välja om du vill stanna ett längre tag eller bara över en natt. Vi tror att vi har så bra och populära hotell med övernattningar så att du kommer hitta minst ett alternativ som passar dig perfekt. Att boka en övernattning i Falkenberg via oss är billigt, smidigt och enkelt. Vi har ett samarbete med booking.com som tar hand om alla de övernattningar som bokas i Falkenberg. Du kan däremot jämföra, och läsa vidare om alla de hotell som vi erbjuder dig här på sidan.

Camping & hyra stuga

Om du letar efter en annan typ av boende, kanske i form av stuga, husvagn eller tält i Falkenberg så är det fullt möjligt. Vi har gjort en sida där vi samlat en del campingar i Falkenberg. Där kan du leta efter det boende som du själv söker. Där kan du läsa mer om hur du bokar plats på Skrea Camping & stugor eller Hansagård. Där kan du även se till att boka en stuga för ett så bekvämt och smidigt boende som möjligt. Det är perfekt om du inte orkar packa husvagnen full, men ändå vill uppleva campinglivet i Falkenberg.

skrea-camping-falkenbergSkrea Camping
- Nära Skrea Strand
- Smidigt & enkel camping
- Omtyckt bland deras besökare
4/5
Fr. 370 krBoka/Se pris

bed-and-breakfastBed & Breakfast

Skulle hotell inte vara riktigt din grej, och camping lite alldeles för spartanskt så är det populärt med att boka bed & breakfast. Detta är en typ av boende i Falkenberg där du kan välja att bo i ett semesterhus, eller i ett rum. Som du kanske hör på namnet så erbjuds du ett boende med en säng, samt en frukost när du vaknar. Resten sköter du mer eller mindre själv. Vi har försökt samla så mycket information om de Bed & Breakfast (b&b) i Falkenberg som du kan läsa om. Denna typ av boende rekommenderar vi främst till de turister och gäster som endast ska vara i Falkenberg under ett kortare tag.

augustas-bed-and-breakfastAugustas b&b
Betyg 5/5
Boka/Se pris
vallarna-bed-breakfast-falkenbergVallarnas Bed & Breakfast
Betyg 4/5
Boka/Se pris
sannagård-bed-breakfast-falkenberg-ullaredSannagård
Betyg 4/5
Boka/Se pris
annex-20-b&bAnnex 20
Betyg 3/5
Boka/Se pris

Semesterhus

Det har blivit allt mer populärt att man hyr eller bokar semesterhus och stugor online. I Falkenberg finns det gott om hus och stugor att hyra privat. Det är perfekt för dig som vill bo på en plats i lugn och ro. Allra bäst är detta alternativ för ett större sällskap eller familj. Du kan läsa mer om att hyra semesterhus i Falkenberg via vår länk.

semesterhus-falkenbergHoliday HomeFr. 580 krBoka/Se pris

Ullared – Hotell & boende

Att hitta boende eller hotell i Ullared har vi märkt är mycket populärt. Naturligtvis är det GeKås (Ullared shoppinghus) som drar hit så många turister. Hit kommer människor från hela Skandinavien för att handla billigt, och samtidigt få med sig en ny shoppingupplevelse. Under din övernattning finns det många olika typer av boende i Ullared som du kan välja mellan. Här finns bland annat camping, Bed & Breakfast, och ett hotell. Beroende om du åker ner hela familjen, eller bara enstaka personer så kan du anpassa ditt boende i Ullared väldigt enkelt.

skrea-strandSkrea Strand – Hotell & Boende

Vill du se till att boka ett hotell eller boende vid Skrea Strand i Falkenberg? Då kan du läsa mer på vår sida om just boende på Skrea Strand. Där kan du läsa mer om vad du kan boka för din förhoppningsvis soliga semester i Falkenberg. Därifrån kan du även söka enbart på hotell & boende på Skrea Strand.

Hotell i Falkenberg som vi INTE rekommenderar

I Falkenberg så finns det en del alternativ av boenden som du kan välja mellan. Det finns några exempel på några som åtminstone inte vi tror kan uppfylla alla dina önskemål om ett bra boende. Två exempel på dessa är Hotell Steria och Skrea Motell. Dessa två typer av boende är förhållandevis ganska billiga övernattningar i Falkenberg. Däremot är det tyvärr ingen upplevelse i världsklass, utan du får bo ganska spartanskt och det har inte satsats mycket på ny inredning och renoveringar av hotellen sedan länge. Däremot kan det vara bra alternativ om du bara vill ha ett billigt boende i Falkenberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *