Café i Falkenberg

I Falkenberg har vi massor av alternativ för dig som vill fika. Det finns flera caféer och konditorier som du kan välja mellan om du vill koppla av med kanske en kopp kaffe. Främst så hittar vi dessa caféer i Falkenbergs centrum. Några av de alternativ som finns kan du läsa lite mer om här nedanför. Där har vi nämligen sett till att lista flera av de caféer som du kan se till att besöka. Vi ger dig lite information om hur deras miljö är, och vad det finns att kunna välja mellan på deras menyer. Det kan vara bra om du är turist eller besökare i Falkenberg och inte riktigt vet vilket café som passar dig bäst. Läs gärna vidare för att kunna hitta det stället som passar dig bäst.

Konditori & caféer

stålboms-falkenbergStålboms konditori

”Livet är för kort för att inte unna sig en lång fika” lyder sloganen som finns för Stålboms Konditori. Här serverar de ett otroligt stort utbud av godsaker som kanelbullar, lyxiga mackor, tårtor, pajer, och flera olika sorters småkakor. Naturligtvis finns det även ett stort utbud av varma och kalla drycker som du kan välja mellan. Till exempel serverar de kaffedrinkar och smoothies som är mycket populära att beställa. Du kan även beställa tårtor, fikabröd eller andra saker som du kan ta med dig hem. Här nedanför hittar du fler uppgifter om du vill komma i kontakt med Stålboms konditori & café.

Telefon: 0346-130 92
Adress: Arvidstorpsvägen 20, Falkenberg


Café To De

I Falkenbergs galleria hittar vi café To De. Här har de sett till att skapa ett mycket populärt café som ligger perfekt i kärnan av Falkenbergs centrum. Här har de sett till att servera ett speciellt kaffe som de själva tycker är godast, och utsett till att vara det kaffet som fungerar som standard på Café To De. Förutom kaffe så kan du avnjuta massor av godsaker att ha till din fika. Du kan bland annat välja på varma och kalla mackor, söta tårtor eller välsmakande bakelser. De har även startat en lunchservering där de bjuder på svensk husmanskost. Vilket har gjort stället till en kombinerad restaurang och café.

Telefon: 0346-172 69
Adress: Stortorget 1, Falkenberg


AnnasBakgard-LogoAnnas bakgård

Tidigare låg det anrika caféet Falkmanska i början av Gamla Stan. Nu har det bytt namn, och går nu med ett nytt namn och andra ägare. Caféet heter nu Annas Bakgård och har hittills haft en bra start på deras verksamhet. Många väljer just Annas bakgård för miljön som du får avnjuta tillsammans med din fika. Här möts du av en gammal miljö som är blandad med lite moderna inslag. Ett stort plus för Annas Bakgård är att de denna sommar satsade på mycket evenemang och konserter som gjorde att det hände mer i Falkenberg. Hoppas de fortsätter med sitt engagemang tills nästa år. Det tror vi att de kan vinna mycket på.

Telefon: 070-3 25 35 02
Adress: Storgatan 42, Falkenberg


Västra Bageriet

Ett av de mest klassiska och traditionsenliga bageri och café som vi har i Falkenberg är Västra Bageriet. I över 90 år har de arbetat med att ge falkenbergare ett väldoftande och välsmakande bröd, fikabröd, småkakor, skorpor, och mycket mera som du kan tänkas behöva från ett bageri. Allt bakas givetvis från grunden, och det tummas inte på kvalitén som de håller. Främst populärt är det att beställa från Västra Bageriet omkring jul. Då är det många i Falkenberg som är uppväxta med att fira jul med bröd från Västra Bageriet.

Telefon: 0346-138 57
Adress: Möllegatan 16 & Vegagatan 21 i Falkenberg


konditori_valhall_tårta_valhallspecial-1Peters Konditori

I området Hjortsberg så hittar vi Peters Konditori som är ett populärt konditori att beställa hem tårtor och andra liknande saker ifrån. Många tycker verkligen att Peters Konditori är ett bra och härligt ställe att både beställa från, och att fika på. Här serverar Peters Konditori i Falkenberg flera olika saker som du kan välja mellan. De ser även till att baka det som kunderna vill ha på plats, och från grunden. Det tror man är nyckeln till att bli ett etablerat ställe i Falkenberg.

Telefon: 0346-805 86
Adress: Hjortvägen 2, Falkenberg


Som du säkert ser så finns det massor av alternativ för dig som vill hitta till ett café i Falkenberg. Vi hoppas att du blir nöjd med det stället som du till slut väljer att koppla av med en fika på.

Glöm inte att du kan läsa mer om företag och restauranger som serverar mat. Där kan du få hjälp när du ska välja ett bra ställe som serverar mat. Läs då mer om restauranger i Falkenberg.