Falkenbergs Bio

I Falkenberg så finns det en stadsteater som även fungerar som bio. Stadsbion ligger delar byggnad med Sisi Restaurang & bar och Folkets hus. Du hittar den mer exakt på Holgersgatan precis bakom torggrillen sett från Stortorget. På Falkenbergs bio så kommer du att kunna se filmer på en storskärm och med en bra akustik. Lokalen har även stor och har en balkong som används då det mycket folk vill besöka biografen i samband med Falkenbergs Revy eller när stora biofilmer når till staden.

bio-falkenberg-film-stadsbio

Se vilka filmer som visas på bio i Falkenberg

Filmer som visas

Här på Falkenbergare så kommer vi försöka att uppdatera våra läsare om vilka filmer som släpps på Falkenbergs stadsbio. Varje vecka så brukar alltid nya filmer finnas för dig att kunna se. Du hittar mer information om vilka filmer som du kan se på bio i Falkenberg om du klickar på länken nedanför. Du kan även hitta mer info på Falkenbergs stadsbios egen hemsida, eller på EuroStar. Där har de sett till att uppdatera med filmer, mer info, och hur du kan kontakta dem.

Klicka endast på bilden för att hitta program för vilka filmer som visas på Falkenbergs bio (stadsbion). Vi försöker att uppdatera varje vecka med ny information om vilka nya filmer som kommer till bion, och när de visas.

bio-falkenbergEvenemang

Som vi tidigare nämnde i texten så ligger den i direkt anslutning med restaurang & bar. Tidigare så har stadsbion och restaurangen bredvid haft en del samarbete. Då har de arrangerat olika evenemang och festligheter tillsammans.

Ett annat stort evenemang som förknippas med Stadsbion eller teatern är Falkenbergs revy som varje år spelar upp en föreställning. Dessa föreställningar är mycket populära och visas till och med på TV. Denna revy har under åren främst visats på Stadsbion där evenemanget blir lyckat år efter år. Det kan nog både publiken, arrangörer och revy-gänget skriva under på.

Andra saker som kan locka väldigt många personer till bion i Falkenberg är större premiärer av filmer som visas. Då kan det hända att bion säljs ut och det skapas långa köer. På biografen så händer det även att de spelar lite äldre filmer som varit populära för ett tag sedan. Det kan vara kul att besöka mitt i veckan, om du kanske inte är den personen som alltid är det nyaste med det nya.

1 kommentar på “Falkenbergs Bio

  • 9 september, 2016 at 07:29
    Permalink

    Jag förstår att ni har dåligt med besökare på biografen. Det är helt jävla omöjligt att få fram vad som visas. Direkt reklamen får inte vi som undanbett oss reklam.
    Urdåligt att inte hitta informationen på nätet

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *