Frisör i Falkenberg

Letar du kanske efter en frisör i Falkenberg? Då kan du läsa vidare här nedan där vi radat upp de frisörer som vi rekommenderar att klippa, slinga, permanenta, eller färga ditt hår hos. Det finns en hel del frisörsalonger du kan välja på, och det kan skilja en hel del mellan pris, kvalité och service.

ewas-salong-falkenbergEwas SalongBrogatan 4
311 31 FALKENBERG
Telefon: 0346-10561
lindellsLindellsNygatan 44
311 31 FALKENBERG
Telefon: 0346-495 00
hårlyckanHårlyckanFuruberg 1112
311 96 HEBERG
0346 - 515 80
la-frizzLa FrizzHolgersgatan 13
311 34 FALKENBERG
Telefon: 0346-155 55

Falkenberg är en stad som har många småföretagare och därmed många olika salonger att välja mellan. Ta en koll på den lilla lista vi gjort nedanför med alla de som kan hjälpa dig med att göra dig snygg i håret. Vissa av dessa frisörsalonger har en drop-in, vilket betyder att du inte alltid behöver boka en tid innan ditt besök.

Boka tid & drop in

Det finns många frisörsalonger som har lite olika ”regler” för dig som kund. Det finns de frisörer med drop in, sedan finns de frisörer som ber dig att boka tid för klippning. Därför kan det vara bra att läsa mer om dessa frisörsalonger som kan erbjuda både drop in klippningar och klippning vid bokning. Du kan läsa mer information om dessa frisörer på deras egna hemsidor. Där finns all den information som du behöver för att få koll på vad du borde göra för att få en klippning. Du kan även läsa lite mer om vilka priser som det handlar om.

Saknas din frisörsalong

Om du driver en frisörsalong i Falkenberg och vill synas här, i så fall så rekommenderar vi dig att kontakta oss. Det gör du enkelt via mail – info@falkenbergare.se.

Frisörer


la-frizz-frisörLa Frizz

I centrala Falkenberg så hittar vi salongen La Frizz. Här arbetar flera duktiga och utbildade frisörer som verkligen kan sin sak. På La Frizz så har de god koll på mode, färgning, och klippning på håret. De arbetar alltid efter dina önskemål, och ser till att prata om hur du vill ha klippningen innan de sätter igång. Kanske är även La Frizz en av de frisörer i Falkenberg som anses vara mest populära och ha flest bokningar.

Holgersgatan 13
311 34 FALKENBERG
Telefon: 0346-155 55

Mer om La Frizz


ewas-salong-falkenbergEwas Salong

Ewas salong är en frisör i Falkenberg som är en mindre aktör. På Ewas Salong arbetar nämligen endast två personer som tar god hand om dig som kund. Här är en frisör som både klipper damer och herrar med ett mycket gott resultat om vi kollar på de kommentarer som frisörsalongen har fått på nätet. Många anser sig vara nöjda med servicen, priset, och allt annat som har med frisören att göra.

Brogatan 4
311 31 FALKENBERG
Telefon: 0346-10561

Mer om Ewas Salong


lindells-frisör-falkenbergLindells Frisörsalong

Lindells menar på att de i första hand ser till att fokusera på riktigt bra klippning av ditt hår. Sedan har de självklart även chansen för dig att göra mer med ditt hår än att bara klippa dig. Hos frisören så kommer du nämligen att kunna välja på att förnya din look lite extra. Detta med hjälp av färgning, slingor, perm, och mycket annat.

Nygatan 44
311 31 FALKENBERG
Telefon: 0346-495 00

Mer om Lindells frisör


hårlyckan-falkenberg-frisörHårlyckan i Heberg

Om du söker en frisör som inte ligger mitt i centrum av Falkenberg så är kanske Hårlyckan ett alternativ för dig. Denna salong är mycket populär bland de kunder som gång på gång bokar tid för klippning hoa frisörsalongen. På Hårlyckan så är de skickliga på att följa vilket mode som gäller, och vad som kan vara snyggt på just dig.

Furuberg 1112
311 96 HEBERG

Mer om Hårlyckan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *