Bed & Breakfast

Det finns en del Bed & Breakfast i Falkenberg att välja mellan om du bara vill stanna ett kortare tag. Många använder nämligen B&B i samband med att de ska handla på Ullared eller semestervistelse. Det är ett smart alternativ som faktiskt brukar vara bra för din plånbok.Booking.com


augustas-bed-and-breakfastAugustas b&b
Betyg 5/5
Boka/Se pris
vallarna-bed-breakfast-falkenbergVallarnas Bed & Breakfast
Betyg 4/5
Boka/Se pris
sannagård-bed-breakfast-falkenberg-ullaredSannagård
Betyg 4/5
Boka/Se pris
annex-20-b&bAnnex 20
Betyg 3/5
Boka/Se pris

Alla Bed & Breakfasts i Falkenberg

Det finns många trevliga ställen att välja på om du vill hitta ett bra Bed & Breakfast i Falkenberg. Vi tipsar om de boenden vi anser vara bäst. Dessa b&b rekommenderar vi själva helt enkelt.

För att boka in dig på ett av bed & breakfast i Falkenberg så kan du jämföra lite av dina alternativ av boende här på hemsidan. Vi har försökt att ge dig som läsare så bra information som möjligt av alla de boenden som Falkenberg erbjuder. Förutom bed & breakfasts så kommer du även kunna boka och jämföra hotell, campingar eller hyra stuga. Kolla gärna in vår lista med alla b&b i Falkenberg som vi rekommenderar.


Bed & Breakfast i UllaredBergastuganSannagård B&BAugustas Bed & BreakfastVallarnas B&B


bed-and-breakfast-falkenberg-boendeBergastugan, Skrea Bed & Breakfast

Ett populärt B&B i Falkenberg är Bergastugan. Här kan du ta det lugnt över natten på en stor stuga som är omgivingen av fin strandmiljö. Du kommer kunna använda en cykel om du så vill, och du kan naturligtvis kunna utforska den härliga naturen.

 • WiFi ingår
 • Fin & stor villa
 • Smidigt & enkelt

sannagård-ullared-bed-breakfastSannagård B&B

Påväg mot Ullared så hittar vi Sannagård B&B. Här har du enkel förbindelse till Gekås och Ullared. Precis bredvid detta Bed & Breakfast ligger en fin restaurang/golfbana. Du kommer att få bo i ett gammalt, men mycket mysigt hus som även bjuder på en vacker trädgård, och närodlade grönsaker.

 • Nära till golf & restaurang
 • Nära Ullared
 • Vacker miljö & trädgård

augstas-bed-breakfast-falkenbergAugustas B&B

En lantlig miljö där du knappast har långt till stranden. Augustas bed and breakfast ligger i Olofsbo och är ett populärt boende i Falkenberg. Här kommer du att få bo i moderna rum, och få med WiFi till dator och mobil. Här kan du verkligen ta det lugnt i en härlig miljö.

 • Lantligt
 • Fina & moderna rum
 • WiFi ingår

Vallarnas Bed & Breakfastvallarnas-bed-breakfast-falkenberg

Ett centralt bed & breakfast som ligger bara ett stenkast från Falkenbergs centrum. Det är heller inga större avstånd mellan Vallarnas Bed & Breakfast och Skrea Strand och Vallarnas friluftsteater. I övrigt tycker vi Vallarnas Bed & Breakfast i Falkenberg håller en hög kvalité.

 • Centralt
 • Nära till Skrea Strand & Vallarnas Friluftsteater
 • Fräscht & trevlig

Agerörs B&B

agerörs-bed-breakfast-falkenberg-hallandI Falkenberg hittar vi även till Agerörs Bed and Breakfast i Falkenberg som bjuder på ett trevligt boende för både stora och små. Här bjuds du på vacker miljö, och kan umgås med djur som alpackor, höns, hästar, ankor och hundar.

 • Lantligt boende
 • Djur på gården
 • Trevligt & lärorikt

Bed & Breakfast nära Ullared

Det finns en hel del boende som är kopplade i samman med Ullared. Varuhuset Gekås lockar varje år flera tusentals turister som behöver någonstans att bo under tiden som de besöker Ullared och Falkenberg. Därför kan vi naturligtvis hjälpa dig som letar efter ett bed & breakfast, hotell eller campingar i närheten av Ullared. Att sova över i Ullared kan både vara smidigt om du känner att du inte bara vill uppleva Ullared under bara en dag. Dessutom kan det vara bra om du märker att du inte orkar köra hela vägen hem efter att du besökt varuhuset. Då är ett bed & breakfast i närheten av Ullared att rekommendera.

Andra boenden i Falkenberg

Letar du inte efter ett Bed and Breakfast a.k.a B&B så kan du hitta andra alternativ på boende. Det finns självklart en hel del som du kan välja mellan om du är på semester eller på besök i staden. Det finns bland annat hotell, campingar, stugor och semesterhus som du kan få en bra överblick på. För att kunna se dessa alternativ så kan du enkelt klicka dig vidare till alla boende i Falkenberg. Där hittar du mer information om varje ställe som du kan ta in på över en natt, eller under en längre period. Hoppas du hittar rätt boende, och blir nöjd med din resa till Falkenberg. Du är så välkommen så!