Stantons Pizzeria

I Falkenbergs kommun så finns två restauranger som tillhör Stantons. Ena restaurangen ligger i Ullared, i koppling med varuhuset Gekås. Den andra restaurangen ligger i centrala Falkenberg. Båda dessa restauranger satsar främst på att göra så bra pizzor som möjligt, men även erbjuda andra rätter som kan passa sina gäster.

stantons-pizzeria-falkenberg-ullaredStantons pizzeria har en lång rad av olika pizzor som du kan välja från deras meny. Utöver pizzor så serverar även Stantons rätter som lasagne, sallader, pajer och mycket mera. Ett besök på Stanstons känns fräscht och hygieniskt, och de är nog med kvalitén på den mat som de serverar på deras två restauranger i Falkenberg.

Meny

För att läsa mer om vilken meny som du erbjuds inne hos Stantons restaurang i Falkenberg eller Ullared, så rekommenderas du vidare till deras hemsida. Där kan du få fram hela menyn som innehåller pizzor, sallader, pastarätter, och husmanskost. På Stantons pizzeria så tycker vi att de har bra priser, som ligger i nivå med den mat som man får äta på restaurangen.
Öppettider & kontakt
Här nedan så hittar du vilka öppettider som gäller för Stantons Pizzeria:
Vardagar: 11:00 – 21:00
Lördag: 12.00 – 21:00
Söndag: 16:00 – 21:00
Kontakt
Arvidstorpsvägen 2, 311 31, Falkenberg
Telefon: 0346-819 89