Ytterhogdals IK – Falkenbergs FF: Match i Svenska Cupen

I den Svenska Cupen så kommer Falkenbergs FF att spela sin första riktiga tävlingsmatch under 2017. Matchen kommer att spelas på bortaplan mot Ytterhogdals IK. 

Viktig styrkebesked av Falkenbergs FF

Matchen borde vara enkel för Falkenbergs FF med tanke på spelartrupp och division. Vi hittar Falkenbergs FF som i bekant i Superettan, och Ytterhogdals IK hittar vi i division 3 i södra Norrland.

Skulle Falkenbergs FF åka på en förlust här så kommer nog inte kritikerna kring Falkenbergs FF att tystas. Under fjolårets säsong fick laget, och lagets ledning ta emot massor av kritik från både publik och experter. Det gäller nu för Falkenbergs FF att kunna vända på skutan i både Superettan & i Svenska Cupen.

Oddsen ligger helt klart på att det inte ska bli något annat än vinst i Falkenbergs FF första match i Svenska Cupen 2017. Chanserna att laget ska klara sig vidare från sin grupp ser ljusa ut om de skulle vinna med några mål på borta plan.

Streama Falkenbergs FF under 2017

Vi kan själva inte erbjuda några live streams där du kan se matcher med Falkenbergs FF. Om du vill se matchen mellan Ytterhogdals IK – FFF så kan du kolla bland alla gratis Svenska Cupen live streams som finns samlade. Där hittar du mer information om TV-sändningar och streaming.

Det finns även hjälp för dig som vill se matcher under säsongen 2017. FFF spelar ju även i Superettan. Därför är det inte speciellt konstigt att vi även har en länk till alla de som vill streama Superettan online. Där kan du läsa mer, eller hitta direkt till de direktsändningar av fotboll som du vill se på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *