Handla på loppisar i Falkenberg – Second hand

Det finns en rad olika alternativ för dig som vill handla billigt på loppmarknad i Falkenberg. Det finns flera butiker som har valt att ta till vara på begagnade kläder, inredning, möbler och mycket mer.

Vi kommer här att rada upp några tips på de second hand butiker som finns i Falkenberg. Vi har även valt att ta med på vilka platser, och under vilka tider som du kan besöka loppmarkanderna.

Att köpa saker på second hand eller loppis på smart. Det låter dig oftast köpa saker till ett billigare pris. På så vis kan du spara pengar när du handlar. I många fall så håller saker som du köper på second hand samma goda kvalité som nya prylar.


 

kläder-loppis-second-handRöda Korset – Kupan

Smidesvägen 9
Falkenberg

Tel. 0346-16950

Öppet må-fre 11.00-18.00
lö 10.00-13.00

Agape Foundations

Butik 1
Stenbrottsvägen
Falkenberg
Tel.0346-80865

Öppet: må-fre 10.00-17.00
lö 10.00-13.00

Agape Foundations

Butik 2
Köpmansgatan 4
Falkenberg
Tel.0346-80865
       

Öppet: må-fre 10.00-17.00
lö 10.00-13.00                       


Spara pengar 

Det är självklart alltid smart att spara pengar genom att handla billigare saker till ditt hem. Det finns massor av saker som det kan vara bra fynda med.

Det finns mer butiker, eller mer spontana loppmarkander som arrangeras i Falkenberg varje år. Det är däremot inte lika enkelt att få reda på när, och vart det hålls second hand shopping.

 

Ni som läsare får mer än gärna tipsa oss o vart du mer hittar second hand, eller loppmarkander. Kommentera eller kontakta oss, så kan vi gladligen se till att de hamnar med bland alla våra loppisar i Falkenberg.

Ett annat bra knep för att spara pengar är att hålla koll på sina lån. Ingen vill ha ett för dyrt sms-lån första gången de hamnar i en situation där pengar inte räcker till. Du kan få hjälp med att ta låna med gratis ränta första gången. Det kan vara bra för att få bäst förutsättningar att kunna betala tillbaka.

             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *