Voltade med bil – Svårt skadad

En ung man är allvarligt skadad efter att ha voltat med sin bil på E6:an mellan Falkenberg centrum och Morup. Mannen fördes med ambulans till sjukhus där han senare opererades akut för sina skador.

Mannen, som är född 1994, voltade av okänd anledning och bilen landade på taket i ett av körfälten och trafiken var därför begränsad under räddningsarbetet. Enligt Hallandspolisen fördes mannen med ambulans till Varbergs sjukhus.
– Personen antas vara allvarligt skadad. Han var inte vid medvetande när han lämnade i ambulans. Vi väntar på återkoppling hur det har gått för honom, säger Johanna Hassel, vakthavande befäl vid polisen i Halland enligt Aftonbladet.

Mannens skador var så allvarliga att han opererades natten mot måndag.
– Jag har varit i kontakt med sjukhuset och han är körd till operation. Han är fortfarande vid liv men allvarligt skadad. Hur allvarligt är oklart just nu, säger Sofie Fagerström, biträdande vakthavande befäl.

Sökte med hundar

Inledningsvis misstänkte polisen att ytterligare en person fanns med i bilen. Men efter hundsök i området som inte resulterat i något verkar det som att mannen färdades själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *