Lyckad dag för jobbmässan

Idag (10/2) så var det dags för jobbmässan i Falkhallen som anordnas varje år. Dit bjuds flera olika företag för att ställa ut montrar. Tanken med evenemanget är att nyföretagare eller arbetssökande ska kunna öppna en dialog, eller slänga in sitt CV hos lokala företag. 

falkhallen-jobb-mässa-företagDagen bestod av ett program där företagare och människor inom näringslivet i Falkenberg höll föredrag som avlöste varandra. Det var mycket folk som besökte Falkhallen och jobbmässan 2016. Det märktes tydligt ute på stan, där många människor bar i en färgglad kasse med diverse information från jobbmässan.

Efter att vi varit på mässan så var vi nöjda. Det var många företag som kommit dit för att ställa ut en monter. På plats fanns stora lokala arbetsgivare som Arla Foods, SCA, Falkenbergs kommun, och FaBo. Bland föredragen motiverades människor till att skapa sig en karriär. Mycket blandade och intressanta ämnen för alla som var på plats och lyssnade. Vi tyckte generellt att jobbmässan var lyckad och trevlig!

För de som var nyföretagare eller nyfikna på att starta eget företag i Falkenberg så fanns det information om just detta på andra våningen i Falkhallen. Där samlades flera olika företagare, eller blivande företagare för att kunna få svar på sina frågor. Dagen avslutades med en Nyföretagarpub på Gustaf Bratt. Där höll Janna Ygreus från Hannels IT ett litet föredrag om marknadsföring i digitala miljöer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *