”Jag vägrar servera mat utan kvalité” – Burger Inn

Vi fick idag in en insändare av en läsare som vill ge beröm till Burger Inn i Falkenberg. Den handlar om ett besök som gjordes under Pride-festivalen för några helger sedan.

Insändaren

Jag och min nära vän var för några helger sedan i Falkenberg. Det var under Pride-festivalen, och vi skulle äta på Burger Inn. Det var väldigt mycket folk i stan och uteserveringen på Burger Inn var naturligtvis full. Vi bestämde oss att hitta ett bord och ställa oss i den långa kön. Trots väntan, så visste vi att burgaren skulle vara god, och vi hade inget emot att sitta i solen och vänta en stund maten.

Efter att väntat ungefär 30 minuter på vår mat, så går jag in för att gå på toaletten. Jag kliver då in i restaurangen och möts av en arg kvinna som står vid kassadisken. Jag minns samtalet väldigt väl, för det var något som berörde mig.

Kvinnan – ”Alltså, nu har vi väntat nästan 40 minuter på våra hamburgare. Vart är dem?!”

Mannen som står vid grillen har krulligt grått hår, och ett mycket vänligt utseende. Han vänder sig om från grillen och svara lugnt.

”De är alldeles strax klara, vi beklagar att du får vänta”

”Ja, det hoppas jag. Bordet bredvid oss väntar också!” fnös kvinnan

Mannen lämnade stekbordet och gick lugnt fram mot kvinnan och förklarade lugnt:

”Anledningen till att du ni tyvärr få vänta är för att JAG VÄGRAR servera mat utan kvalité. Därför steker vi aldrig burgarna innan de är bestälda, och just nu har vi 30 beställningar. Jag skulle inte vilja äta en burgare som kan legat på låg värme i kanske en halvtimme. Därför tror jag inte heller våra gäster vill det. Bra mat tar tid!”<>

Jag har länge tänkt på situationen och blir så glad varje gång. Jag har sällan sett någon som försvarat sig på det profesionella och ärliga sätt. Fler restauranger i Falkenberg (framför allt hamburgerrestauranger) borde ta efter Burger Inn. Jag har aldrig njutit så mycket av en burgare som jag gjorde denna gång.

Skicka in insändare

Du kan givetvis skicka in din insändare till Falkenbergare på facebook eller via mail. Vi vill självklart få så många röster som möjligt i Falkenberg. Att skicka in en insändare kan faktiskt innebära mer än vad man kan ana. Många kan få medhåll och kanske kan göra något mot det som man tycker är fel. Att uttrycka sig är en frihet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *