Händer grejer kring Kellys Thai nya restaurang

Många falkenbergare har noterat att Kellys Thai gatukök i Falkenberg har plockats ner. Det dröjde inte länge innan vi fick information att de planerar att bygga en ny restaurang. Det är ett kvitto på att det är många som gillar thaimat från Kellys Thai i Falkenberg. 

I början av mars så kunde man se att Kellys Thai monterades ner. Inte för gott, utan bara under en kortare period. Snart kommer en ny restaurang att stå klar för att kunna på nytt ta emot beställningar från hungriga människor i Falkenberg. Kellys Thai har på kort tid blivit en av de restauranger i Falkenberg som har blivit mycket populära att köpa mat från. Det var väl kanske inte konstigt att deras gamla lokal var något för liten för att svara på deras kunders efterfrågan av god thaimat.

Nu börjar det ske förändringar, och vi kan få en bild om hur restaurangen kommer att se ut när den står klar. Ännu är det en del arbete kvar innan den nya lokalen för Kellys Thai står klar. Då hoppas ägarna återigen att sina kunder är nyfikna, och har saknat deras mat.

Läs gärna mer om vad Falkenberg har att erbjuda för asiatisk mat – Thaimat i Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *