Första sommaren för Hotell Hamngatan 27

Det börjar verkligen kännas att sommaren är på gång, och redan har många turister börjat att ta sig till Falkenberg. Det ser ut att bli ännu en lyckad sommar för alla restauranger, hotell, och andra turistnäringar. Ett av alla hotell i Falkenberg som kommer att göra sin debut för sommaren är Hotell Hamngatan 27. 

Precis belägrat vid Ätran så har nu ett nytt hotell i Falkenberg tagit plats. Tidigare känt som ”reklamhuset” ligger nu det nya boendet som hoppas på att många turister lockas till dem. Vi har fått information om att hotellet fått motta massor av bokningar från gästande turister.

Skulle du vilja besöka det nya hotellet, eller göra en övernattning så kan vi på hemsidan hjälpa dig. Via oss så kan du nämligen jämföra och sedan välja ett hotell eller annat boende som du sedan kan boka in dig på.

Boka övernattning på Hotell Hamngatan 27 i Falkenberg

Även Borgmästargården, ett nytt café i Falkenberg gör deras första sommar. Självklart hoppas även dem på att locka massor av besökare som kommer och fikar.

Vi har helt enkelt en skön sommar att se fram emot i Falkenberg under 2016. Massor av roliga evenemang och aktiviteter finns redan klara, och nu väntar vi bara in den sista lilla väntan innan det blir en ordentlig högsommar i staden.

Vi avslutar med att önska alla Falkenbergare en trevlig sommar och hoppas ni tar hand om varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *