Falkenberg – Årets sommarstad?

Varje år så utser reseguiden årets sommarstad i Sverige. Beslutet tas igenom en omröstning som är öppen för alla. Vi har fått indikationer om att Falkenberg ligger ganska bra till på den topplista över svenska sommarstäder. Falkenberg har varje år mängder av besökare som lockas av Skrea Strand, Ullared, eller evenemang som Wheels & Wings.

Tycker du att Falkenberg förtjänar att bli Sveriges sommarstad 2016? Lägg då din röst inne på – www.reseguiden.se/sommarstad

Deltar du i omröstningen så kommer du att ha chans att vinna en övernattning + spa för två personer på Falkenbergs Strandbad hotell på Skrea Strand.

Att bli utsedd till Sveriges bästa stad på sommaren 2016 är en åtråvärd titel som många kommuner tävlar om. Tidigare år har även våra halländska ”konkurrenter” Halmstad och Varberg varit och snuddat vid titeln. Att vinna tävlingen och bli årets sommarstad ger naturligtvis goda förutsättningar för att turismen ska öka till nästkommande år.

Varje år fylls campingar, hotell och andra boenden med turister som vill njuta av Falkenberg. Det råder inget tvivel om att staden är omtyckt av många besökare som kommer utifrån. Ett stort antal av de turister återvänder nämligen till Falkenberg sommar efter sommar.

För att kunna boka ett boende i Falkenberg mitt i högsommaren så behöver man vara i god tid. Flera campingar och hotell i Falkenberg är fullbokade under delar av sommaren. Vilket kan ses som ett kvitto på att Falkenberg är en stad som lockar väldigt många turister.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *