Gits Gård

Belägrat ungefär 4km utanför Falkenberg centrum hittar du hotellet Gits Gård. Med sin fantastiska naturomgivning får du som gäst möjlighet till total avkoppling. Bor du på Gits Gård under sommartid så kan du även plaska i deras pool som finns på tomten.

Konferans & restaurang

Gits Gård är en renoverad Hallandsgård som erbjuder en lugn och harmonisk miljö. Maten är smakrik och varierande beroende på säsong. Gits Gård använder sig delvis utav egenproducade råvaror men även av småskaliga producenter med kärlek till matverk.
gits-gårdGits Gård har en stor trädgård som bjuder in till lek för både liten och stor med köksträdgård, tempererad pool, vedeldad badtunna, flera matsalar och mötesrum, vinkällare och bar med fulla rättigheter.
Konferensmöjligheterna är många på Gits Gård. Förutom alla de naturliga utomhusplatserna i trådgården finns det även fyra rymliga konferenslokaler och två grupprum. Utrustningen som erbjuds är OH-projektor, TV, Wifi, kopiator, fax, whiteboard, blädderblock, block & pennor.

Boende

Med totalt 55 bäddar fördelat på tre hus med elva dubbelrum, två enkelrum varav ett handikappanpassat. Det finns även två stora familjerum med egen balkong samt Gits Gårds kronjuvel – Bröllopssviten!
Det finns tre olika boendemöjligheter på Gits Gård i Falkenberg. Hotellrum på Logen, Logi i Längan och Logi i Hönshuset.

Hotellrum på Logen: Här finner ni bröllopssviten med härlig balkong och milsvid utsikt över det Halländska landskapet. Det finns även två familjerum med egen balkong och tre till fyra bäddar, tre dubbel-rum och ett handikappanpassat enkelrum, alla med egna badrum.

Logi i Längan: En fristående byggnad i två våningar med fyra Bed & Breakfast dubbelrum. Markplanen erbjuder TV-rum, matsal och två stora uteplatser. På övervåningen finns det ett mysigt allrum med soffa, fåtöljer och läshörna.

Logi i Hönshuset: Det gamla hönshuset rymmer ett trivsamt, stort och ljust boende med fyra rum fördelat på två dubbelrum, ett familjerum samt ett enkelrum. På entréplan finns det ett allrum med soffgrupp och TV samt ett stort ovalt bord att äta eller mötas kring. Här finner ni även projektor, whiteboard och blädderblock. Kring huset leder en härlig utealtan där man själv väljer mot vilket väderstreck man vill sitta eller om man vill följa solens upp- och nedgång.

Boka

Om du känner att Gits Gård i Falkenberg faller dig i smaken är det bara för dig att klicka dig vidare på bilden som finns här ovan. Då kommer du slussas vidare till en bokningssida. Där kan du i sin tur välja det hotell i Falkenberg som du tror att du kommer trivas bäst på. Sedan bekräftar du din bokning och betalar. Lätt som en plätt!

Recension

Med en fantastisk vy ut över den fina natur Halland och Falkenberg har att erbjuda så finns det inte många som slår Gits Gård. Detta mysiga lantställe har det man letar efter när man bestämt sig att fly från stadens buller och trängsel. Deras restaurang med egenproducerade råvaror är magnifik och väldigt smakrik. Rummen är härligt inredda i lantig stil med en mysig och rofylld atmosfär överlag. Deras tempererade pool och vedeldad badtunna är perfekt för avkoppling.
det som talar emot Gits Gård i Falkenberg är att lantlivet inte faller alla i smaken. Även vissa rum inte alltid är så rymliga. Wifi-signalen kan även svika.

Summa summarum: Det totala betyget Gits Gård i Falkenberg får av oss på Falkenbergare är 8/10. Det perfekta alternativet för dig som vill undvika stadens pulserande stress och bara koppla av i en naturlig och härlig miljö.

Fler hotell i Falkenberg

Om Gits Gård inte föll dig i smaken så finns det många andra alternativ för hotell i Falkenberg. Vill du bo mer centralt under din semester så har vi alternativ så som Grand Hotel, ett modernt stadshotell, ett stenkast från Falkenbergs hjärta. Vi har även andra alternativ för dig som vill bo vid havet. Ta er gärna en titt på vår sida över hotell i Falkenberg och välj det bästa alternativet anpassat just för din semester!

Vi på Falkenbergare hoppas ni får en fantastisk semester här i Falkenberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *