Stora vinnare i Falkenberg

Det var inte speciellt längesedan som en ung kille och hans flickvän van miljonvinsten i Bingolottos uppesittarkväll. Under flera år så har det hunnit bli många vinnare som fått otroligt stora utbetalningar efter att de spelat, eller gamblat på olika typer av spel.

Tidigare så har det även vunnits pengar i Falkenberg genom det populära, och välkända Postkodslotteriet.

Storvinst på Bingolotto

Vi på falkenbergare har haft kontakt med det par som under julen vann 1 miljoner kronor på BingoLotto. De vill gärna hålla sig anynonyma för att inte dra till sig onödig uppmärksamhet i vår lilla stad.

”Allt kom som en chock, och vi kunde inte förstå det förens några timmar efteråt.”

Det blev minsann en bra julafton för de som vann. Vinsten som man kammade hem skedde på det klassiska spelet inom BingoLotto – nämligen färgfemman.

Många personer i Falkenberg var självklart vakna vid den tid på uppsittarkvällen ägde rum. Vilket innebär att många som känner paret hade full koll på vad som höll på att hända.

När de sedan öppnade luckan med 1 miljon kronors-symbolen, så blev allting ett faktum.

Vi har frågat båda vinnarna i fråga vad de planerar att göra med pengarna och fick svaret.

”Vi tänker till att börja med att resa lite, troligen till Asien. Sedan kommer nog resten av pengarna gå till sparande och en framtida bostad.”

För att kunna vinna stort, så måste man satsa på något. Om du inte vill specifikt spela på BingoLotto så finns det givetvis massor av andra spel och casinon som du kan spela på. Några tips på saker som har bra vinstchanser är t.ex. Sverigeautomaten spel. Där samlar man flera av nätets bästa och roligaste spel.

Att välja spel?

Det är inte svårt att hitta till vilket spel som helst på nätet. Det finns många sajter som erbjuder dig att satsa pengar för att få en vinstchans. Det svåra är bara att hitta spel som passar specifikt för dig.

Det allra bästa man kan göra för att riktigt veta, är att själv testa på olika spel. Det spel som du sedan tycker är roligast, eller där du anser ha bäst vinstchanser på bör du sedan välja.

Vi tror att många i Falkenberg skulle ha det mer roligt i livet om de valde att spela på spel där man kan vinna pengar. Däremot varnar vi för att inte spela bort mer pengar än vad du har råd med att förlora. Då kan lätt din roliga stund bli allt mer trålkig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *