Åk buss billigare i sommar

Det kommer knappast som en chock att många människor tar sig till Falkenberg under sommaren. Många av dessa sommarbesökare tar sig gärna runt med hjälp av buss.

Inte minst så är förbindelsen mellan Falkenberg och Ullared en klassisk sträcka att ta sig mellan.

Alla dessa bussresor är alltid bäst när de är som billigast. Vi känner redan nu till att nettbuss kommer som vanligt erbjuda billigare resor. Detta med hjälp av en nettbuss rabattkod som du kan hitta på nätet.

Trångt i trafiken

Under sommaren så har Falkenberg ett problem. Trafiken kan i många fall fördröja din upplevelse av staden med några minuter. Inte minst under Wheels & Wings 2018 så kommer det garanterat vara smockat i trafiken.

Falkenbergs kommun har därför flera gånger tidigare rekommenderat att åka kollektivt under sommaren. Vilket det finns många fördelar med. Både för dig och för andra falkenbergare på stan.

Det kan vara ute i god tid för att känna att du löst transport under din semester, Det är skönt att få så mycket löst innan du väl ska ge dig av och är i staden.

Mer nöje – mindre bil

Med tanke på att det finns så mycket att göra i Falkenberg under sommaren så vill man helst spara pengar på transportskostnader,

Många besökare av Ullared är ofta mycket ekonomiska när det kommer till resdelen. Detta för att sedan kunna shoppa loss i varuhuset.

Den stora vinnaren är helt klart den som både åker kollektivt och har använt sig av en rabattkod för att ytterligare komma ner i pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *