Julbord i Falkenberg – 2015

Julen är snart här, och många i Falkenberg har som tradition att äta julbord med vänner, familj, eller kollegor. Det finns en del restauranger och hotell som kommer att ställa upp med ett julbord. Du kan läsa mer om mer exakt hur dessa julbord kommer att fungerar här nedan.

strandbaden-falkenberg-julbord-skrea-strandFalkenbergs Strandbad

I år garanterar Strandbaden i Falkenberg att de har Västsveriges mest välsorterade julbord 2015. Det är en ganska så kaxig och självsäker garanti, som vi tror och hoppas Strandbaden håller. Kvällen kommer innehålla mycket skoj, och mycket god mat. Till julbordet så kommer det även bjudas på ”världens snabbaste julshow”. En show där det kommer levereras musik i form av allsång, rock, pop, house, hip hop, synt och mycket annat. Som grädde på moset så kan du även besöka nattklubben – Hemingway Nightclub efter du ätit.

Det finns lite olika alternativ som du kan boka. Du kan se till att boka ett julpaket där både boende på hotellet och julbord ingår. Du kan läsa mer på Falkenbergs Strandbads hemsida eller ringa dem

För att boka: 0346-714900
Läs mer på www.strandbaden.se

Harrys

Som en gammal nykomling bland krogar och restauranger i Falkenberg så kommer Harrys att duka upp ett underbart julbord för sina besökare. Under helger så kommer du även kunna njuta av maten samtidigt som det sker livespelning på scenen. En trevlig miljö som nu är i Grand Hotels lokaler ut med ätran. På helger så kommer kvällen även att avslutas med en nattklubb & DJ.

För att boka: 0346-888555
Läs mer på www.harrys.se/restauranger/falkenberg

gustaf-bratt-julbord-falkenberg-restaurangGustaf Bratt

Inne på Gustaf Bratt så kommer du att få en 6-rätters meny där du kan välja på tradionella och vällagade rätter från deras kök. Ett trevlig miljö för dig och dina vänner att umgås på vid juletid. Lika stort fokus som på maten har Gustaf Bratt lagt på dryckerna. Därför kommer det finnas ett juligt ölutbud och kryddade snapsar.

För att boka: 0346 – 103 31

Läs mer på www.gustafbratt.se

Ocean Hotel

Hos Ocean hotell & restaurang så kommer det att dukas upp med ett härligt julbord som innehåller allt du kan egentligen kräva. Sedan har de sett till att det finns lite extra av både fisk och skaldjur. Vilket passar perfekt då Ocean ligger precis vid havet. Gäster som besökte detta julbord förra året känner sig nöjda och belåtna med den mat som serverades.

För att boka: 0346 82 62 0
Läs mer på www.oceanhotel.se

Ekholmen i Vessige

Som vanligt så står Ekholmen för ett populärt julbord i år. Du kan välja att äta från deras härliga buffé eller beställa en jultallrik. Många som besöker Ekholmens restaurang vid juletid blir sällan missnöjda med deras välfyllda julbord med allt du kan tänka dig.

För att boka: 0346-20540
Läs mer på www.restaurangekholmen.se

Värdhuset Hwitan

Detta året så kommer värdhuset Hwitan att duka upp för ett ”litet” julbord. På buffébordet kommer det trots storleken finnas det mesta som hör julen till. Ett val som passar dig som inte kräver en enorm variation, utan istället satsar mer på den klassiska julmaten.

För att boka: 0346 – 144 50
Läs mer på www.hwitan.com

hamnkrogen-falkenberg-restaurang-julbordHamnkrogen

Inne på Hamnkrogen så kommer du nu att kunna bli bemött av ett stort och välfyllt julbord. Där kan du plocka av all möjlig mat som hör julen till. Hamnkrogen restaurang erbjuder även att du kan beställa julbordsbuffé och jultallrik för catering. Ett bra val för dig som vill ha ditt julbord på en annan plats. Hamnkrogen kommer även se till att det finns liveunderhållning med Matilda Schough.

För att boka: 0346-103 03
Läs mer på www.hamnkrogenfalkenberg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *