Falkenbergs FF tappade poäng i slutminuter

Matchen mellan Falkenbergs FF och Helsingborgs IF bjöd på mängder av målchanser, bra spel, och ett strålande väder. Matchens utropstecken för Falkenberg är självklart Gustav Nilsson som gjorde båda målen för dagens match. Tyvärr räckte det inte hela vägen till att få åtminstone med sig en poäng.

Starten av matchen kunde knappast varit bättre för Falkenbergs del. Redan efter 11 minuter så får Gustav Nilsson bollen av Hakeem Araba, och dribblar bort försvararen och sätter ditt bollen i målvaktens vänstra hörn. I början såg det ut som att FFF dominerade matchen i stora delar. Detta förändrades efter att Helsingborgs man för dagen -Bojanic, som gjorde både 1-1 och 1-2 några minuter innan halvlekspaus.

Falkenberg svarade med att göra ytterligare ett mål, från samma unga målskytt. Gustav Nilsson höll sig framme på en hörna, och kunde med sin längd knoppa in 2-2. Matchen var efter 2-2-målet fortsatt händelserik, och det dröjde enda fram tills 89 minuten innan Boateng gjorde 2-3 till Helsingborg, som fick ta med sig alla 3 poäng från Falkenbergs IP.

Mål för FFF : Gustav Nilsson 11′, Gustav Nilsson 54′
Mål för HIF : Bojanic 33′, Bojanic 36′, Boateng 89′