”Henke” tillbaks på Falkenbergs IP – Igen

Henrik Larsson kommer den 8:e augusti att besöka sin gamla hemmaplan, för att spela mot sitt gamla lag. Tyvärr så kommer ”Henke” troligen klä sig i röda och blåa färger, då han nu tagit över Helsingborgs IF som kommer till Falkenberg imorgon. Uppgiften imorgon lär på förhand bli ganska svår för Falkenbergs FF, som kanske är mer i behov av poäng än Helsingnborg som ligger ganska så stadigt i mitten av tabellen. Matchen må se ut att väga lite för Helsingborgs sida, men matchen ska ju spelas också.

Falkenbergs FF har nypt friska poäng mot lag som IF Elfsborg, IFK Göteborg, och Malmö FF, så varför skulle Helsingborg vara alldeles för svåra för ”laget vid havet”?

Henke vet allt om FFF – och FFF vet allt om Henke

Matchen kommer bli kanske något av en taktisk kamp mellan Hasse och ”Henke” som känner till varandra mycket bra. Henrik Larsson har fördelen att känna till många spelare i Falkenbergs FF, och känner därför till flera av spelarnas kvalitér och spelstil. Detta kommer han uppmärksamma sina spelare på, då han är troligen den tränare i Allsvenskan som vet mest om FFF, förutom Hasse då. Henrik Larsson har i en tidigare artikel från Helsingborgs Dagblad tagit upp målskytten från Göteborgsmatchen – Gustaf Nilsson. Han har då menat på att det är en mycket värdefull spelare som har en ljus framtid.

Falkenbergs FFs fördel när de ställs inför Helsingborgs IF är självklart att de vet hur Henrik Larsson vill spela. De känner även till många andra detaljer som är specifikt för Henke, och hans plan för att försöka bli det vinnande laget. Därför kommer vi nog att få se lite ändringar i det normala spelet, för att lagen inte ska bli lästa av varandra.

Kom gärna till Falkenbergs IP den 8:e augusti. Klockan 16:00 så kommer matchen att sparkas igång, och vi hoppas naturligtvis på massor av människor som stödjer vårt lokala fotbollslag imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *