Burger Inn

En mycket omtyckt hamburgerrestaurang i centrala Falkenberg. Här möts du som gäst av en trevlig personal och ett något mixat tema med detaljer från 50-, 60-, och 70-talet. Burger Inns meny är mycket bred och det finns massor av olika varianter av hamburgare att välja på.

burger-inn-falkenbergÖppettider & meny

Om du vill komma i kontakt med Burger Inn så kan du antingen dyka upp på restauranger under tiden som de har öppet, eller ringa dem via telefon. Du ser både öppettider och telefon här nedan.

Öppettider:
Måndag – Stängt
Tisdag-fredag – 10:00-20:00
Lördag-Söndag – 12:00-20:00

Kontakt

Holgersgatan 19, Falkenberg
Telefon: 0346-17395

Meny

På menyn hittar vi även mer saker som pulled pork, chicken nuggets, och lite annat gott. På Burger Inn så kan du även beställa in det troligen största och mäktigaste målet i stan. Vi snackar om en monster combo med två stora biffar i, tillbehör och en stor laddning med pommes frites till. Denna meny kan även få den största storätaren att kanske behöva ge upp. För vegetarianer så finns det ett grönt alternativ som kallas green-burger. Det är en vegetarisk och välsmakande burgare som du kan välja istället att kombinera på det sättet som du själv vill.
Om du vill ta en närmare titt på deras meny så rekommenderar vi dig att gå vidare till Burger Inns hemsida. Där kan du även läsa mer information om hela restaurangen och mer om vilka som äger den populära hamburgerrestaurangen i Falkenberg.

Liknande restauranger i Falkenberg

Det finns flera ställen som liknar Burger Inn, men ändå inte alls. Det finns gott om ställen som serverar hamburgare på menyn, men ingen gör det nog så prisvärt och så bra som Burger Inn. Det tror vi att många falkenbergare och turister kan skriva under på. För att se vad det finns för andra restauranger i Falkenberg så kan du klicka dig vidare på länken och få fler alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *