Polisen i Halland – Senaste

Polis-falkenberg

På denna sida hittar du det senaste från polisen i Falkenberg. Det kommer även finnas rapporter från andra delar av Hallands län. Vill du kontakta polisen så kan du läsa här nedan där du hittar svar på hur du kan kontakta dem.

Kontakta – Boka tid

Om du har ett ärende som du känner att du behöver ta kontakt med någon polis i Falkenberg så kan du välja mellan flera olika alternativ. Här nedan ger vi dig adress, telefonnummer, och lite annan information som kan vara bra att känna till.

Telefon
Vid nödsituationer & akut – 112
Telefon – 0346-11414
Ringa från utlandet – +46 77 114 14 00
Fax – 010- 566 00 28

Adress
Arvidstorpsv 14-16
Box 44
311 21 Falkenberg

Om du vill boka tid för ett möte så kan du gå in på deras hemsida (https://polisen.se/Kontakta-oss/Polisstationer/Halland/Falkenberg/). Där kan du hitta mer information och boka ditt möte på nätet.

Pass & Id-kort

Det kan t.ex. vara bra att boka in en tid om du ska göra ett nytt id-kort eller pass i Falkenberg. Du kan boka online via polisens hemsida, ringa, eller komma till kontoret för att bestämma tid. Oftast så går det ganska snabbt, och du kan välja mellan de tider som passar dig bäst. Här nedan kan du hitta de öppettider då du kan komma in på kontoret på Arvidstorpsvägen och tala med personal.

Öppettider

Måndag – 09:00 – 18:00
Tisdag – 09:00 – 16:00
Onsdag – 09:00 – 16:00
Torsdag – 09:00 – 18:00
Fredag – 09:00 – 15:00
Lördag – STÄNGT
Söndag – STÄNGT

(OBS: Dessa tider kan variera.)

Hittegods

Det finns lite speciella tider om när du kan leta efter borttappade saker eller hittegods hos polisen. För att läsa mer om dessa öppettider så rekommenderar vi dig vidare till polisens egna hemsida. Där kan du läsa mer om vad som gäller om du t.ex. letar efter en cykel, värdesaker, och mycket annat. Vill du lämna in något som du hittat, så kan du alltid komma till konteret i Falkenberg för att lämna in det till personal.

1 kommentar på “Polisen i Halland – Senaste

  • 19 juli, 2017 at 18:20
    Permalink

    Efter ett besök på Restaurang gick vi till bilen på torget utanför Systembolaget. Blev förföljda av två hotfulla yngre män med utländsk härkomst! Den ene närmade sig mig och var riktigt otrevlig! Jag hann kasta mig in i bilen och låsa! Min man på andra sidan bilen blev attackerad av den andre! Han la armen om honom och skulle förmodligen försöka ta plånboken som han hann lägga i bilen! Han ryckte sönder min mans halskedja och han fick knuffa undan honom för att kunna sätta sig ibilen! En mycket obehaglig händelse under vår semester i er stad! Känner mig mycket skärrad efter detta! Hoppas inte detta händer fler!
    Mvh Kerstin N Nilsson

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *