Vinberg föll på Vinåvallen

Hallandsderbyt mellan Vinbergs IF – Tvååkers IF bjöd på ett soligt väder och mycket folk befann sig på Vinåvallen idag. Dagens publiksiffra blev otroliga 774 personer.

Hallandsderbyt blev ingen höjdare för Vinbergs IF som tyvärr gick miste om poäng efter matchen slutat 3-1 till Tvååker.

Resultatet tycker vi inte speglar matchen som i sig var spelmässigt jämn. Mål för Vinberg stod Alexander Sakac för efter en kylig knorr i målets vänstra hörn.

Matchen började med att både Vinerg och Tvååker tryckte på framåt för att skapa chanser. Det var helt klart Tvååker som fick bäst utdelning i första halvlek och lagen gick till pausvila med resultatet 0-3 till Tvååker.

Andra halvlek var förhållandevis ganska händelselös och Vinberg skapade lite nerver efter reduceringen utav Alex Sakac. Matchen var efter målet ganska stängd och inget av lagen bjöd på fler mål.