Utelive i FAlkenberg – V.15

Vårsolen var på en snabbvisit men försvann i den gråa vädret vi nu har. Liva upp helgen med det nattlivet ute i vad Falkenbergs stad har att erbjuda under vecka 15!

Kings Hill

Under fredagen erbjuds det After Work där bjudbuffén dukas upp och priserna i baren är reducerade. På kvällen kommer trubadur Jirevall och lyfter taket. Det är även nypremiär för uteserveringen!
Under lördagen är det barnbuffé samt kungligt erbjudande. Senare på kvällen kommer Blindate och underhåller.

Hermans

Under fredagen erbjuds det After Work mellan 16:00-19:00 där utvalda drycker och maträtter finns till härliga fredagspriser. Därefter gäller nattklubb från 23:00-03:00.
Under lördagen är det PULS PÅ Hermans. Kom och dansa loss mellan 23:00-03:00.

Glenn Sportbar

Under fredagen erbjuds det After Work mellan 16:00-19:00 med reducerade priser på burgare och drycker. Klockan 19:00 är det musikquiz. En fredag i god stämning.
Under helgen erbjuds det sport överlag och en härlig atmosfär.

Gustaf Bratt
Under lördagen är det nattklubb mellan 23:00-03:00 där kändisar från Paradise Hotel och Ex on the Beach förgyller kvällen.

Harrys

Under fredagen är det After Work från 16:00 med bra priser i kök och bar.
Under lördagen är det klubb Vestibul mellan 23:00-03:00. Kristofer Greczula står för livemusik medan Jens Classon tar över DJ-bordet.

DownTown Rockbar

AfterWork och SUPERFREDAG med en härlig quiz och livemusik i form av Ancients Rebirth! Billiga priser hittas både på menyn och i baren.
Klubb 25 fortsätter att dominera lördagarna inne hos DownTown. Superbilliga drycker och utvalda rätter! DJ Shallow fixar musiken!

Pyzens Bowling

Om ni inte vill ut och slira i nattklubbsmiljö så har Falkenberg en utmärkt bowlinghall.
Öppetiderna under helgen är 16:00-20:00 på fredag och 10:00-22:00 på lördag.

Läs mer om öppettider på krogar och nattklubbar i Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *