Två bönder från Falkenberg med i ”Bonde söker fru”

Årets upplaga av dejtingsprogrammet ”Bonde söker fru” kommer följa med två falkenbergare i jakten på kärlek. De två bönderna från Falkenberg är Jennifer Erlandsson från Slöinge och Joakim Torstensson från Ullared. 

Idag släppte TV4 vilka bönder som kommer att vara med i det otroligt populära programmet ”Bonde söker fru”. I listan hittar vi Jennifer Erlandsson, 33 årig hästbonde från Slöinge. Vi hittar även Joakim Torstensson som är 35 år, och arbetar som mjölkbonde i Ullared.

I sommar kommer programmet att spelas in, för att sedan sändas senare i höst/vinter. Tidigare år har relationsmatchningarna lyckas med varierande resultat, och flera bönder har numera en fru/man. Hoppas samma lycka kan ske för bönderna i Falkenberg i sommar.

Programledaren Linda Lindorff säger till Aftonbladet att hon tror det kommer bli en riktigt bra säsong, och att alla bönder som är med känns klockrena! Den 11:e april kommer bönderna för första gången vara med i TV för att presentera sig själva. Sedan är det bara att hoppas att massor av brev rasslar in från TV-publiken.

Alla deltagare i Bonde söker fru

Per Sundin, 50 år från Västanede i Jämtland
Erik & Oskar Dieden, 38 år från Katrineholm i Södermanland.
Jennifer Erlandsson, 33 år från Slöinge i Halland
Erik Bäckman, 21 år från Dannäs i Småland
Andreas Sjöberg, 34 år från Ydre i Östergötland
Sigrid Bergåkra, 43 år från Söromåsen i Hälsingland
Nils Oredsson, 51 år från Arkelstorp i Skåne
Joakim  Torstensson, 35 år från Ullared i Halland

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *