Sammanfattning av rånet på MAX

MAX Hamburgerrestaurang i Falkenberg utsattes i helgen för ett rån. Ett rån som resulterade till att den arbetande personalen blev både hotade och misshandlade. En av personalen blev så svårt misshandlad att hon fick frakturer på båda sina armar.

Rånet skedde runt 01.30 på natten mellan 31 okt-1 nov. De två rånarna var beväpnade med kofot, basebollsträ, och kniv. De tog sig in på MAX hamburgerrestaurang genom att bara knacka på dörren. En av de anställda öppnade då dörren i tron att det var en kollega. När hon öppnar dörren möts hon inte av sin kollega, utan av två mörkklädda män med rånarluvor. Personen som öppnar dörren får ögonblicken senare en kniv mot sin hals, samt få motta slag mot sina armar.

De andra två tjejer som arbetar denna natt hör skrik från sin misshandlade kollega och träffar sedan på rånarna. En av de får sin tand utslagen, och den andra klarar sig utan skador, men är såklart chockad över händelsen.

Rånarna tar sedan pengar ifrån dagskassan. Ännu oklart om exakt vilken summa som det rör sig om. Alla som arbetade under rånet blev snabbt flyttade till ett sjukhus där de fick hjälp med såväl psykiska och fysiska skador.

Polisen i Falkenberg har ännu inget spår efter de två gärningsmän som rånade restaurangen i Falkenberg. En teknisk undersökning har gjort på platsen, men inga tydliga spår hittades som direkt kunde ge ett samband med rånarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *