Misstänkta rånare arbetar på Max

Polisen har gripit fem misstänkta rånare för det brutala rånet på Max i Falkenberg. Två av de fem som polisen misstänker arbetar på restaurangen. Det innebär att det troligen är ett insiderbrott. Polisen säger att det är mycket måna om att detta förskräckliga rån ska få ett slut. 

Det hela började med att två rånare hoppade in på Max hamburgerrestarung genom ett krossat fönster på övervåningen. Det skedde efter stäningstid, och den kvarvarande personalen tog hand om disk & städning innan de till slut skulle gå hem. En av dem mötte rånarna som var påväg till restaurangens kontor. Rånarna var beväpnade med baseball-trä och kofot, och tvekade inte att gå mot attack.

Efter att delat ut frakturer på båda armarna på en, och slagit ut del av en tand på den andra. Så försvinner rånarna med ett stöldgods på 40 000 kronor.

Efter rånet har Max Falkenberg gjort omfattande ändringar av säkerheten och personalen är givetvis omskakade efter händelse. Tror att alla kan hålla med om att ett slut vore bra på denna historia.

Man planerar nu att sätta upp övervakningskameror på Max restaurang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *