Mc-klubb tar kanske över Kings Hill

Bandidos kan vara intresserade av att ta över Kings Hill i Falkenberg. Polisen väljer att bekräfta informationen om att Bandidos-medlemmar har varit utanför och inne på Kings Hill. Detta rapporterar Hallands Nyheter om idag. 

Vid området kring Storgatan i Falkenberg ligger flera restauranger och krogar. Kings Hill har nu valt att begära sig i konkurs, då restaurangen inte verkade tillräckligt lönsam. Kings Hill blev därmed ute för försäljning. Man kan tycka det är anmärkningsvärt att en restaurang mitt i centrala Falkenberg begär sig själva i konkurs inför de mest lönsamma veckorna på året. Det verkade inte vara det enda som verkade konstigt. Under samma dag som konkursansökan skickades in, så gjordes ändringar av styrelsen i bolaget hos bolagsverket. Även andra ändringar hos bolagsverket genomfördes.

Det har även gått rykten om att högt uppsatta medlemmar i MC-klubben Bandidos ska varit intresserade att köpa restaurangen/krogen. Hallands Nyheter skriver att polisen i Falkenberg känner till att medlemmar med västar, tillhörande Bandidos, har varit och inspekterat Kings Hill.

Turerna om vad som händer med restaurangen i Falkenberg lär inte vara slut ännu. Fortfarande finns många frågetecken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *