Hotell Strandbaden i Falkenberg – Bäst i Sverige på möten

Nere vid Skrea Strand ligger Falkenbergs strandbad. Det är ett mycket uppskattat hotell i Falkenberg som har mycket att göra såväl på vintern, som på sommaren. Nu har hotellet blivit utsett till inget mindre än ”Årets mötesanläggning”.

Priset som delades ut till Falkenbergs strandbad är helt enkelt en belöning för deras otrliga möjlighet att anordna möten. Priset av ”Årets mötesanläggning” delades ut i samband med Möten & Events-mässan i Göteborg i veckan. Efterfrågan efter lokaler och anordnare av större möten, eller föredrag är ganska stor. Därför är det riktigt kul för både staden Falkenberg, och för Strandbaden att få ta emot priset. Detta kan leda till att fler företag, eller föreningar väljer just Falkenberg när de har ett större möte.

Falkenbergs Strandbad hotell är ett ett kombinerat hotell, spa och restaurang. Där inne finns med andra ord allt du kan önska för en trevlig vistelse. Utsikt över Skrea Strand, ett högklassigt spa, och riktigt god mat. Det är ett konceptet som Falkenbergs Strandbad har använt sig av. Ett koncept som verkligen fungerar bra för både gäster som är på besök pga semester eller arbete.

Hotellet som ligger utmed Skrea Strand i Falkenberg har länge varit ett populärt hotell för turister att boka in sig på. Det syns verkligen att Strandbaden är mycket populärt hotell, speciellt på sommaren. Då är det massor av turister och sommargäster som fyller deras restaurang och bar. En härlig syn som blandas med en utsikt över en av Sverige bästa sandstränder – Skrea Strand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *