Gina Tricot öppnar butik

Idag är det premiär för Gina Tricots butik i Falkenberg. Mellan 60-70 personer stod i kö när butiken öppnades i morse, redo för att utöka sina garderober med nytt och fräscht höstmodé.

Gina Tricots butik i Falkenberg flyttar in i Kronan Shopping. Det tros vara väldigt positivt för stadskärnan, och kanske locka fler människor till Falkenebergs centrum. Intresset bland kvinnor i Falkenberg verkar åtminstone vara på topp efter köbildningen i morse.

Klädkedjan Gina Tricot har länge varit en populär butik för kläder, kosmetika, och accessoarer. Många i Falkenberg kanske känner igen butiken från större städer och varuhus, där Gina Tricot är ganska så vanligt förekommande. Gina Tricot är en svensk, familjeägd modekedja som under en längre tid krigat in sig på den svenska och internationella marknaden. Det finns idag ungefär 180 butiker som finns utspridda över länder som Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Om man räknar med Gina Tricot ABs webbförsäljning så omsatte företaget ungefär 2,3 miljader kronor år 2012.

Mer om shopping i Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *