Falkenbergs VBK förlorade tungt i Hallandsderbyt

Igår spelade Falkenbergs VBK en match i Elitserien i volleyboll. Motståndet var inte vilket som helst, utan det var den största konkurrenten Halmstad/Hylte. Tyvärr för Falkenbergs del så förlorade de matchen 3-0 i set.

Matchen spelades igår nere i Halmstad, närmare bestämt i Halmstad Arena. Där bjöd båda lagen på en riktigt bra spel, och det var spännande i varje set som spelades. Halmstad/Hylte var helt enkelt ett nummer för stort för Falkenberg som inte på något sätt var chanslösa.

Resultat i varje set: 25-22, 25-23 och 27-25.

En spelare som det verkligen lyste om igår var Alexandro Luna i Halmstad/Hylte. Han blev matchens stora poängplockare efter att ha spelat hem hela 23 poäng för Halmstad/Hylte. Bästa poängplockare i Falkenberg blev Shank Darryl som tyvärr bara slutade på 14 poäng i denna match.

Resultatet i matchen skapade en liten ledning för Halmstad/Hylte som just nu leder Elitserien i volleyboll i Sverige. Falkenbergs VBK och Linköping är nu de två lag som ser ut att kunna hota Halmstad/Hylte om att stå som vinnare över tabellen 2015/2016. Elitserien börjar verkligen dra ihop sig, och endast fåtal omgångar återstår innan lagen delas in inför slutspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *