En Jul med Elvis

Om du tänker på julen är kanske inte Elvis är den första personen du tänker på. I Falkenberg i Sverige är dock Elvis ett ständigt inslag på julen, och det är ett inslag som är mer populärt nu än någonsin tidigare.

Vi snackar såklart inte om den riktiga Elvis Presley. Det är dock så nära som man kan komma. Hans namn är Henrik Åberg och är Sveriges kändaste och mest framgångsrika Elvis-imitatör.

12439301195_3ea17d8578_bKungen är definitivt inte död i Falkenberg år 2016.

Detta är en vacker Julkonsert och låtarna som spelas kommer delvis vara ren Elvis, delvis Julgospel och en del nytt material. Det är en spännande idé. Vad hade Elvis gjort idag om han inte hade dött vid den allt för unga åldern 42?

Fans har länge ställt sig denna fråga, och svaret skulle kunna hittas på årets konsert i Falkenberg.

Och förutom Elvis kända låtar så finns det ett par andra sätt som han kan hållas vid liv under dessa festliga tider. På WinTingo kan du exempelvis spela på spelautomater med Elvis-tema, vilket kan ge lite extra pengar så här i juletider. Det är ett bra sätt att njuta av ”the King”, framförallt med tanke på att han var synonym med Las Vegas och det spelimperium som byggdes där. Det enkla uttagssystemet som de har på WinTingo gör också att du har dina vinster på en gång, utan väntetider, och det kommer sannerligen göra den här Julen minnesvärd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *