Dragkamp om Gustaf Nilsson

Förra säsongen var minst sagt lyckad för 18-åringen Gustaf Nilsson i Falkenbergs FF. Trots att laget hamnade i allsvenskans bottenskikt, så fick Gustaf Nilsson verkligen till sitt spel. Han gjorde 6 mål, och 2 assist på 21 matcher (varav 11 matcher spelade han från start).

Enligt media så är det många klubbar som är intresserade av att lägga vantarna på den unga talagen. En 18-årig, lång, och målfarlig kille verkar vara intressant ute i Allsvenskan, och i Europa. Enligt Sveriges Radio så säger man att Gustaf Nilsson tillhör de spelare som just nu är hetast på den Allsvenska marknaden. Klubbar som IFK Göteborg och Malmö FF har redan hört av sig, och enligt Fotbollskanalen ska Gustaf Nilsson ha tränat med Malmö FF för att känna hur det känns.

Falkenbergs FF låter Gustaf Nilsson åka till andra klubbar och diskutera sin framtid. Detta är något ganska ovanligt. Gustaf Nilsson har nämligen ett kontrakt i Falkenbergs FF, vilket betyder att hans nästa klubb måste betala en vanligtvis större summa för att lösa ut kontraktet för Gustaf Nilsson. En affär där Falkenbergs FF kan tjäna en rejäl slant för sin anfallare. Det är inte alls konstigt om det erbjuds flera miljoner kronor för att Gustaf Nilsson ska byta klubb.

Nu är bara frågan, vart kommer Gustaf Nilsson att spela under säsongen 2016?

– Läs mer om Falkenbergs FF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *