Delad poäng efter Hallandsderbyt

Idag tog Falkenbergs FF emot Varbergs BoIS på Kristneslätts IP. Matchen slutade 1-1 efter att Falkenberg lyckades med att kvittera matchens slutskede.

Matchen såg länge ut att gå Varbergs väg, men i matchens slutminuter så kviterrade Hakeem Araba på frispark. Ett viktigt mål som gav båda lagen varsin poäng. Vilket kanske Falkenberg jublar högst åt precis efter matchen. I gruppen för den Svenska Cupen så ser vi nu att det kommer bli tight mellan Falkenbergs FF och Varbergs BoIS om vem som kommer gå vidare. Kanske kommer det hela att avgöras på målskillnad?

Gruppen kommer att fortsätta att spelas under början av mars. Då ställs Falkenberg emot AIK som kommer vara sugna att vinna gruppen med en seger. Varbergs BoIS ställs i sin tur emot Tenhults IF.

Det blev en solig och trevlig match som lockade till sig folk till Kristineslätt IP. Det märktes att båda lagen har en hel del kvar att slipa på innan premiären av Allsvenskan, och Superettan. Tyvärr såg Falkenbergs FF spel inte ut att hålla i Sveriges högsta liga idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *