Camping i Olofsbo blir av i sommar

Det har hänt väldigt mycket kring Olofsbo camping i Falkenberg. Många trodde att campingen skulle hålla stängt denna sommaren. Nu har de fått andra tankar i Olofsbo, och nu storsatsar man för att kunna ta emot turister som vill bo campingen. 

Hallands Nyheter rapporterar idag om Olofsbo camping och deras planer att erbjuda campingplatser i sommar. Tanken är att de kommer erbjuda boende för husvagnar och tält. Det hårda arbetet hoppas man ska generera 150-180 campingsplatser, och kommer bli klara att inta i helgen.

Tidigare i år och förra året så har det varit mycket prat om de bortkörda villavagnarna som turister hade. Kommunen valde att avvisa dessa vagnar, vilket inte var lika populärt hos de vagnägare som blev hotade med att betala vite. Dessa turister/ägare fick gå ifrån tvisten med svansen mellan benen, och sälja sina vagnar. I flera tillfällen till ett underpris.

Många verkar däremot positiva till att campingen återigen kommer att slå upp i Olofsbo. Det anses vara viktigt för att få så många turister som möjligt till Olofsbo och Falkenberg.

Falkenberg är en kommun där campingar & stugor ligger ganska tätt. Det märks hur stor efterfrågan är efter campingplatser ju närmare sommaren som vi kommer.

Läs mer om camping i Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *