Kings Hill

Inne på Kings Hill så kan du välja fritt ibland maträtter från en härlig och ganska så klassisk meny. Kings Hills ligger mitt i smeten när det gäller krogar i Falkenberg. Från Kings Hill skulle du praktiskt taget nästan kunna kasta en sten till alla de andra krogarna i Falkenberg. På restaurangen så kommer du även kunna välja från ett stort sortiment kings-hill-falkenberg-krog-barmed utvalda drycker för att passa de flesta smaker. Det händer också att Kings Hill kan köra igång med ett evenemang så som kareoke, eller liveband. För att följa mer om vad som händer inne på krogen så rekommenderar vi dig att gå till Kings Hills egna hemsida eller facebookgrupp för att kunna få mer info kring dessa evenemang.

Liveband & kareoke

Under den tid som Kings Hills har varit igång så har de sett till att fylla deras torsdagar och helger med liveband eller kareoke. Det har då varit succé med flera deltagare eller åskådare som tillsammans brukar skapa en härlig stämning inne på krogen. Miljön, musiken och dryckesutbudet kanske är något som passar för de äldre åldrarna. Annars är stället mycket omtyckt av personer som även är yngre, fast med lite mognare smak för musik och dryck. Kareoken har tidigare hållits av en kille som heter Tobias. Då kan du som gäst agera stjärna för en stund och välja fritt bland de urval av musik som finns att välja mellan.

Meny

Som vi nämnde tidigare så kommer det finnas en ganska så klassisk och härlig meny. Här finns bland annat fläskfilémedaljonger, burgare på högrev, och lite gottigheter från havet och mycket mera. Vi blev positivt överraskade av portionerna som serveras. Det är gott om mat på tallriken, och du går knappast därifrån och fortfarande vara hungrig. Till dessa klassiska måltider så kan du även välja att komplettera med både förrätt och efterrätt. Om du vill läsa hela menyn som finns inne på Kings Hill så kan du alltid gå till deras hemsida. Där finns nämligen deras hela meny bifogad. Där kan du även läsa mer om vilken typ av dryck du kan förvänta dig att välja mellan under tiden som du besöker Kings Hill

Öppettider & kontakt

Måndag – Tisdag : Stängt (Goda chanser att abonnera lokalen)
Onsdag – Torsdag: 16-24
Fredag : 16-02
Lördag : 12-02
Söndag : Stängt (Goda chanser att abonnera lokalen)

Om du vill kontakta Kings Hills angående att boka bord, eller att har någon annan fråga om denna restaurang i Falkenberg så kan du vända dig till dem via att du besöker Kings Hill, eller att du hör av dig via telefon. Du hittar både adress och telefonnummer här nedanför.

Telefon: 0346-142 00
Adress: Storgatan 37, 311 31, Falkenberg
Mail: Kontakt dem via deras hemsida

Läs mer om krogar & barer i Falkenberg här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *