Glenns

Inne hos krogen och sportsbaren Glenns i Falkenberg så kan du avnjuta både ett stort utbud av ölsorter, och även mat från deras meny. Oavsett om du väljer att dryck eller mat så kommer du att få slå dig ner i deras vackra och historiska lokaler. Här hittar vi fönster och väggar som är smyckade med olika saker. Några av sakerna som finns inne i deras lokal är K-märkt och anses därför att vara något utöver det vanliga. Glenns sportsbar erbjuder även dig glenns-falkenbergsom gäst att se fotboll, ishockey, tennis och flera stora matcher från populära idrotter. Perfekt ställe för att se när Sverige spelar, eller något annat favoritlag som du håller nära hjärtat. Inne hos Glenns finns stämningen som du behöver.

Meny & mat

När vi kikar in på Glenns meny så ser vi direkt några härliga och ganska så klassiska pubrätter. Helt enkelt lite rätter som man kan förvänta sig att en sportsbar kan servera. Det handlar då om ett urval av några sköna burgare som är kombinerade på olika vis. Det finns även några pastarätter, och en rad maträtter som anses vara ganska klassiska. Det finns möjlighet för dig att även beställa in förrätt och efterrätt om detta skulle önskas. Vi kan verkligen rekommendera Glenns om du är sugen på en lyckad after work, kolla på fotbollsmatch eller bara ”ta en öl med gubbarna”. Däremot kanske det inte är lika optimalt för att ta med sig sin käresta för att ha en romantisk kväll.

Krog & bar

Under helger och ibland även på vardagar så håller Glenns bar öppen för allmänheten till sent. Det innebär att det kommer serveras öl fram tills klockan 01.00 under både fredagen och lördagen. De andra dagarna så kommer baren att hålla upp till ”sent”. Detta med tanke på hur mycket människor som intresserar sig för att sitta inne på krogen. Vid ett större sällskap finns det goda chanser att baren håller öppet till sent under även vardagar. Glöm inte heller att du kan boka bord, eller lokalen igenom att höra av dig till Glenns restaurang i Falkenberg. Då kan du enkelt diskutera fram en lösning som bör passa er båda. Om du vill ta kontakt med Glenns eller besöka deras krog, så kan du läsa mer här nedan. Där har vi radat upp flera alternativ kring vilka sätt du kan nå Glenns i Falkenberg på.

Öppettider & kontakt

Under här kan du läsa om hur du snabbast och enklast tar kontakt med Glenns. Du kan träffa dem på plats under tiden som restaurangen eller krogen har öppet. Du kan även se till att ringa om du känner att du har ett ärende som du kan ta över telefon. Kanske har du bara en snabb fråga, eller bara vill boka in dig och ditt sällskap vid ett bord på avtalad tid.

Måndag: 17 – Sent
Tisdag: 17 – Sent
Onsdag: 17 – Sent
Torsdag: 17 – 01
Fredag: 16 – 01
Lördag: 13 – 01
Söndag: 13 – Sent

Telefon: 031-757 77 77
Adress – Storgatan 34 (vid Rådhustorget) 311 31, Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *