DownTown

En krog där du som besökare kommer att få uppleva en fulländad rockbar. Här kan du läsa om deras meny och öppettider. På DownTown blandas ofta hårda och klassiska låtar från alla typer av genrer av rock. Till denna musik, så ser även personalen på DownTown till att det finns mat, och dryck som alla besökare kan ta del av. Menyn inne på DownTown brukar kunna varieras lite under downtown-falkenberg-krog-bartiden, och de har flera gånger haft kampanjer på t.ex. hamburgare, pannkaksbuffé, smörrebröd, julmat och mycket annat. Maten tycker vi håller en mycket högnivå, och här fuskas det minsann inte med maten, som är omtyckt både av DownTowns stamgäster och av deras nya och nyfikna besökare.

Öppettider & kontakt

DownTown kör igång sin vecka på riktigt under torsdagar där de drar igång kvällen med en härlig rockquiz. Därefter så går fredag och lördag ofta av sig självt och sedan stänger denna krog ner för ladda krafter till nästa vecka. För att mer exakt se vilka öppettider som gäller kan du kika på Downtowns egen hemsida eller facebookgrupp. Där uppdaterar de mer info om sina öppettider. I övrigt så kan du enkelt ta kontakt med DownTown i Falkenberg igenom att endast ta något av de alternativ som vi radat upp för dig här nedanför.

ons-tor: 16:00-01:00
fre: 16:00-02:00
lör: 12:00-02:00
sön: 12:00-22:00

Telefon : 0346-162 20
Adress : Brogatan 2, 311 31, Falkenberg

Evenemang & Quiz

Vi tycker själva att DownTown rockbar har lyckats när det gäller att skapa en egen image, och kör på sin egen väg. Därför händer det mer saker här inne, än vad det normalt sett brukar göra på Falkenbergs andra nattklubbar eller krogar. DownTown ser nämligen till att det kommer vara minst en quiz varje vecka, men det brukar även kunna bli två av dessa. Då en rockquiz som kommer att vara under torsdagar normalt sett, och en kunskapsquiz som kommer att användas i samband med DownTowns after work på fredagar. Perfekt för dig som vill ha en trevlig stund, samtidigt som du väcker dina geniknölar och har chansen att vinna priser som presentkort, eller en kanna öl. Att delta i dessa quizar är roligt, och självklart helt gratis.

Förutom roliga quizar så kommer det även finns andra härliga evenemang inne på DownTown. Bland annat så gästas krogen ofta av både stora och små band som har sina konserter på den lilla scenen inne på DownTown. Det brukar kunna bli ett bra tryck inne på rockbaren. Inte minst när krogens egna band uppträder (DownTown Allstars).

Meny

Det kan ibland vara svårt att veta vad som är den aktuella menyn inne hos DownTown i Falkenberg. Därför rekommenderar vi dig som har fler frågor angående mat och menyn att kontakta restaurangen för mer information. Det kan handla om att du kan boka bord, höra av med personalen hur maten görs, eller vad som finns just nu på menyn. Personalen på DownTown är suveräna och hjälper alltid sina kunder med de som kan tänkas behövas.

4 Kommentarer “DownTown

 • 1 september, 2017 at 18:49
  Permalink

  Hej
  Jag undrar vad ni har på menyn imorgon? Funderar på att komma o äta hos er då?
  Karin

  Reply
 • 29 april, 2016 at 14:27
  Permalink

  Vad har ni på menyn ikväll?

  Reply
 • 16 april, 2016 at 10:28
  Permalink

  Undrar vad ni har för meny idag.

  Mvh Rosmari

  Reply
  • 23 september, 2016 at 11:16
   Permalink

   Hejsan!
   Kan vi boka ett bord kl 18:00 i kväll?
   Va har ni att erbjuda på menyn?
   MVH KICKI

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *