Vad som händer i helgen (22-24 januari)

Nu när vintertiden har börjat ta fäste på riktigt, och dagarna känns mer som ett oavbrutet mörker kan det vara dags att gå ut och roa sig!

Här nedan kan ni läsa om vad Falkenbergs nattliv kan erbjuda i helg (22-24 januari).

Gustaf Bratt

falkenberg-krogar-barer-nattklubbarUnder fredagen kommer eventet ”We can dance if we want to” gå av stapeln. Ett evangemang som är inriktat mot de som är födda 1978 och som Gustaf Bratt själva säger: ” Dags att putta undan ungdomarna som aldrig varit med om känslan som uppstår när kasettbandet trasslade sig i bergsprängaren, när din kille hade tagit slut på ditt hårspray eller när du fick trängas med bland dina kompisar på Apberget.”
(Tyvärr är eventet slutsålt sedan innan jul. Nästa liknande event är planerat till den 4 mars.)

Under lördagen erbjuds det nattklubb från 23:00-03:00.

Harrys

Under fredagen erbjuds det After Work från 16:00, därefter härlig fredagskänsla hela kvällen. Á la carte och revymeny.

Under lördagen öppnas portarna 17:00 och har á la carte och revymeny. Senare på kvällen är det nattklubb från 23:00-03.00.

På söndag öppnar Harrys 15.30 och har ”alltid på Harrysmeny” och specialpris på ostburgaren 129kr. Visas även Premier League (Arsenal vs Chelsea) på storbildstv.

Kings Hill

Under fredagen erbjuds det After Work där bjudbuffén dukas upp och priserna i baren är reducerade. Senare på kvällen uppträder duon Blind Date.

Under lördagen är det Barnbuffé och ett kungligt erbjudande under lunchen. På kvällen kommer trubadur Jirevall och spelar.

DownTown Rockbar

På fredagen så är det dags för DownTowns tradionsenliga quiz som sköts av Mr. DownTown – Jimmy Ahlberg. Quizen startar 20:00, och följs upp av mer öl och sällskap till tonerna från rock n’ roll fram tills klockan 02:00

Lördagen bjuder på ”Club 25” inne på DownTown. Då du kan verkligen se till att fynda bland DownTowns utvalda maträtter och dryck. Kraftigt nedsatta priser i baren enda fram till midnatt.

Utvalda maträtter – 25 kronor
Öl/Cider & kvällens shot – 25 kronor

Hermans

Under fredagen erbjuds det After Work mellan 16:00-19:00 där utvalda drycker och maträtter finns till härliga fredagspriser. Därefter gäller nattklubb från 23:00-03:00.

Under lördagen erbjuds det nattklubb från 23:00-03:00.

Glenn Sportbar

Under fredagen hålls en After Work på Glenns mellan 16:00-19:00 i god stämning som vanligt.

Även lördagen bjuder inte på några större tillställningar, utan det blir ännu en lugn kväll med gott sällskap, och god dryck.

Pyzens Bowling

Om ni inte vill ut och slira i nattklubbsmiljö så har Falkenberg en utmärkt bowlinghall.
Öppetiderna under helgen är 16:00-22:00 på fredag och 10:00-22:00 på lördag.

> Läs mer om nattklubbar & krogar i Falkenberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *