Maxad helg i Falkenberg – 10-12 juli

Denna helg finns det två stora evenemang att gå på. Speciellt om du vill röra på dina höfter. Denna helg kommer nämligen både Kräftfestivalen i Glommen, och ett Strandparty på Skrea Strand att gå av stapeln. Här nedan finner du mer information om dessa två evenemangen.

Kräftfestivalen i Glommen

Det har blivit en tradition för många Falkenbergare att ta sig till Glommen under början av juli. Anledningen till detta är att Glommens IF även detta år ställer upp med sin Kräftfestival. Festligheterna tjuvstartar redan på onsdag då det som vanligt blir dans på kajen. I år är det även 20-års jubileum för kräftfestivalen som startades redan 1995.

  • Onsdag 8/7 – Casanovas står på scenen och kräftor med dryck serveras inne i tältet. Knallelandet har så smått börja öppna upp och kommer stå där under hela festivalen.
  • Torsdag 9/7 – På scenen står nu Streaplers och håller igång dansen. Bandet räknas som ett av de största svenska dansbanden genom tiderna.
  • Fredag 10/7 – NIGHTLIVE – denna kväll består av två professionella musiker, artister, låtskrivare och producenter som medverkat i melodifestivaler, shower och turnéer både i och utanför Sverige.
  • Lördag 11/7 – Kindbergs står på scenen, och denna dag verkar kunna dra absolut mest folk till Glommen
  • Söndag 12/7 – After Glommen med Uffe Chrix & CO

Även inne i kräfttältet kommer det finnas livemusik. Då är det Robert ”Bobban” Strandberg som spelar härliga låtar som vi känner igen.

Strandparty i Falkenberg – Skrea Strand

Missa inte sommarens härligaste strandparty, Sommarparty på Stranden.

I JÄTTE-PARTY-TÄLT PÅ SKREA STRAND
FRE-LÖR-SÖN 10-12 JULI

Ni kommer bla. kunna se Gyllene Tider Show med Sveriges bästa tribute band Moderna Tider, Partydisco, DJ & Grezula Band.
Bar & Pub med öl och vinservering

Tältet är öppet fr. 11.00 för servering alla dagar.

Program, entrépriser samt biljetter finns på Falkenbergs Turistinformation – 0346-88 61 01 eller ticnet.se

Välkomna till Sommarparty på Stranden!

Det är BVN Event som står som värd för detta evenemang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *