Falkenbergs nattliv – V.16

Vädergudarna verkar ha bestämt sig för att våren är här för att stanna. Ljusare tider genererar mer energi till både kropp och knopp så se till att förvalta den på bästa sätt!

Här nedan kan ni läsa om vad nattlivet i Falkenberg kan erbjuda dig under fredag och lördag v.16!


 

kings-hill-krog-barKings Hill

Under fredagen erbjuds det After Work där bjudbuffén dukas upp och priserna i baren är reducerade. Framåt kvällen kan du komma och visa dina kunskaper i sång då karaoke står på schemat. Vid 19 sänder Kings Hill även matchen mellan Falkenbergs FF och Norrköping.

På lördag kör Kings Hill med barnbuffé samt kungligt erbjudande på maten mellan 12-16. Senare på kvällen kommer Trudelurerna stå för underhållningen.
(OBS: Uteserveringen är numera öppen)


 

hermans-puls-nattklubbHermans

Fredag = After Work mellan 16:00-19:00 där utvalda drycker och maträtter finns till härliga fredagspriser. Sväng förbi och njut av god stämning då Hermans egna pianist står för en avkopplande och härlig atmosfär.

PULS PÅ Hermans står på schemat under lördagen. Gratis inträde och alltid ett härligt gung. Kom och dansa loss mellan 23:00-03:00.


 

harrys-falkenberg-vestibul-club-festHarrys

Fredagen bjuder på uppladdning inför Falkenbergs FF mot Norrköping samt After Work från 16:00 med bra priser i kök och bar med en härligt fredagsfeeling.

Under lördagen står Klubb Vestibul på schemat från 22 till 02 med fokus på god dryck, bra musik och skönt häng. Benjamin Önnhed står för livespelningen och Jonathan Gertson är kvällens bar-DJ. Gratis inträde och en lördag i härlig anda.


 

downtown-bar-25-kronanDownTown Rockbar

På fredagen kör Downtown med uppladdning inför Falkenbergs FF och Norrköping redan från 16. När klockan sedan slår 20 är det dags för deras populära Pub-quiz och efter det leds kvällen av DJ Smooth och hans musik.

Under lördagen är DownTown abonnerat mellan 16-20 för en examensfest, men efter det så står Klubb 25 Kronan på schemat med alla dess erbjudanden och läckerheter.


 

gustaf-bratt-fest-klubbGustaf Bratt

Både fredagen och lördagen är restaurangen öppen för hungriga magar och god stämning. Då nattklubben är stängd under lördagen har Gustaf Bratt öppet mellan 17-23 båda dagarna.


 

glenns-bar-falkenbergGlenn Sportbar

Även Glenns kör med After Work mellan 16:00-19:00 med reducerade priser på burgare och drycker. Klockan 19:00 är det dags för Falkenbergs FF mot Norrköping som självklart kablas ut på skärmarna. Efter det blir det en klurig musikquiz i klass mellan 21-23. En fredag i god stämning.

Under helgen erbjuds det sport överlag och en härlig atmosfär.


 

bowlinghallen-falkenbergPyzens Bowling

Om ni inte vill ut och slira i nattklubbsmiljö så har Falkenberg en utmärkt bowlinghall.
Öppettiderna under helgen är 16:00-22:00 på fredagen och 10:00-22:00 på lördagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *