Falkenbergs stadslopp – Imorgon 25/7

Imorgon (den 25 juli) så kommer den traditionsenliga löpartävlingen Falkenbergs Stadslopp att gå av stapeln. Falkenberg lär fyllas med massor av människor som vill njuta av löparfesten, både som deltagare och som åskådare. För 2015 sker inga stora förändringar från föregående år, utan banan och de olika distanserna är sig ganska lika. Vi håller självklart tummarna på ett bra väder, och många falkenbergare ute på gatorna och hejar på deltagarna.

När startar loppen?

Ungdomarna och barnen kommer att gå ut först och starterna kommer att ske strax efter klockan tolv, beroende på vilken årskull som du eller ditt barn tävlar i. Sedan kommer de andra två distanserna (Dam & Herr 5 km och Dam & Herr 10 km) starta strax efter klockan 14.00. För de allra minsta barnen så kommer Papricaloppet att ske på cirka 400 meter och ingen tid kommer att tas upp.

Vinnare för 2014

Efter att Oscar Larsson sprungit hem segern för 2014 så sa han efteråt;
”Tack för ett mycket trevligt lopp, enligt mig, kanske det bästa publikstödet av årets alla tävlingar! ”
Hoppas du tar dig till stan imorgon och stödjer alla de som kämpar för att antingen vinna, eller bara ta sig i mål. Loppet har massor av deltagare som alla har olika mål med tävlingen. Vill du delta, men inte har anmält dig så kan du göra en efteranmälan. Detta blir tyvärr en smula dyrare för dig att ställa upp, i jämförelse med om du anmält dig i tid.

Foto: Bilden kommer från ett tidigare år av Falkenbergs stadslopp och hämtat från blog.noll.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *