Café To De

Ett av de caféer som ligger i centrum i Falkenberg kallas To de. Caféet ligger i direkt anslutning till Gallerian och anses vara ett populärt fik. Här kan du köpa allt från lunchmenyer till en riktigt god kopp kaffe.

Café To De använder sig av bra och till viss del lokala råvaror. Till exempel så serverar det kaffe från Slöinge Kafferosteri. De lagar egen mat som de serverar och bakar goda saker till fikan. Caféet erbjuder både en inne- och uteservering. Detta leder till att många söker sig till Café To De både under sommaren och vintern.

café-to-deKontakt
Stortorget 1, Falkenberg
0346-172 79

Öppettider

Mån-Lörd: 09:00-18:00
Sönd: 10:00-18:00

Meny

För att hitta till en meny över vad du kan beställa hos Café To De så finns den online. På Facebook så har de skapat en sida för caféet. Där kan du hitta mer information om deras meny.

I Gallerian har även Café To De en juicebar. Där serverar de goda och lyxiga smoothies, nypressade juicer och annat gott.

Fler caféer i Falkenberg

I Falkenberg finns det en hel del caféer som du kan välja mellan. Det råder inget tvivel om att det går att hitta en mycket god fika i staden. För att se fler av de caféer som vi rekommenderar så kan du klicka till vår cafésida. Där hittar du andra café i Falkenberg som erbjuds.