Klitterbadet

Det badhus som finns i Falkenberg går undernamnet Klitterbadet och är en motion- och badanläggning. Här kan du som gäst njuta av flera olika alternativ av bassänger. Det finns totalt 4 stycken bassänger där två främst passar till barn och ungdomar. En för motionssimning, och en uppvärmd bassäng som är främst för handikappade och äldre, men även för relax för alla. På Klitterbadet i Falkenberg så finns även härliga massagebehandlingar som du kan boka dig in på. Något som vi på redaktionen kan rekommendera!

Telefon & address

SH_Moelven_Klitterbadet_Falkenb3081_carusel

Om du letar efter uppgifter för att kontakta badhuset i Falkenberg så finns här nedan lite info som du kan använda dig av. Det kan vara att du vill besöka Klitterbadet, eller har någon fråga som de förhoppningsvis kan hjälpa dig med.

Telefon: 0346-88 63 30
Havsbadsallén, Falkenberg (Skrea Strand)

Öppettider

Om du undrar vilka tider som Klitterbadet håller öppet så kan vi här nedan ge dig de tider som gäller.

Måndag 09.00-19.00
Tisdag 06.00-19.00
Onsdag 09.00-19.00
Torsdag 06.00-19.00
Fredag 09.00-19.00
Lördag 09.00-17.00
Söndag,helgdag 09.00-16.00

Evenemang & Aktiviteter

Det kan finnas chans att Klitterbadet erbjuder människor att delta i speciella evenemang eller aktiviteter. Det är roligt att kunna ta del av härliga kvällar som företag eller en större skala människor kan boka. Om du letar efter mer information om dessa härliga evenemang så kan du läsa mer på Klitterbadets hemsida. Där kan du läsa mer om hur du kan boka och vad för olika paket som du kan välja mellan. Vi rekommenderar dig verkligen att ta en titt över de alternativ som du ges inne på den hemsidan. Hoppas du hittar något som passar just dig eller ditt företag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *