Skrea Camping

En camping i Falkenberg som är mycket populär för turister att besöka om somrarna är Skrea Camping. Det är inte speciellt konstigt att campingplatsen är så populär som den är. Här bor du nämligen bara ett stenkast ifrån Falkenbergs bästa strand – Skrea Strand. Som besökare på Skrea camping så kan du själv välja om du skulle vilja bo i stuga, husvagn eller tält. Det kan vara väldigt skönt för dig och din familj att välja ett alternativ som Skrea Camping, då den är belägen en kort promenad från Skrea Strand, en livsmedelsaffär, ett bageri/konditori, pizzeria, och mycket mer. Från Skrea Camping i Falkenberg så kan du även smidigt och snabbt ta dig till centrum.

Boka stuga eller campingplats

camping-stuga-skrea-falkenbergDet finns lite olika alternativ för dig som söker efter ett bra alternativ för att campa i Falkenberg. Du kan vidare från denna sida klicka på bilden här bredvid. Då kommer du att slussas vidare till en sida för du kan boka stuga eller en husvagnsplats på Skrea Camping. Vi har här nedan radat upp lite olika alternativ på campingsplatser i Falkenberg. Du kan där kika vidare efter om det är något som passar för just dig och din familj eller dina vänner. Du kan boka dig in på campingen redan idag och online. Du kan gå vidare till bokningen igenom att klicka dig vidare via bilden här till höger.

 • Loftstugan – Här finns 8 sovplatser för 4 vuxna och 4 barn. Alternativt 6 vuxna. Loftstugan på Skrea Camping är en rymlig och fräsch stuga och med en härlig altan som är skyddad av ett tak. Stugan area är ungefär utmätt till 30 kvadratmeter. I stugan kommer du att kunna titta på TV, chanser till att laga mat, och ha fina kvällar ute på altanen.
 • Bålastugan – Här finns 5 sovplatser för 2 vuxna och 3 barn. Alternativt 4 vuxna. I Bålastugan så kommer du att ha tillräckligt med utrymme för att göra enklare måltider och kunna äta tillsammans med din familj eller sällskap. I stugan finns ett litet pentry med och stugan är utrustad med bekvämligheter så som mikro, kaffebryggare och grill. Stugan är på totalt 17 kvadratmeter.
 • Campingstuga A – I Campingstuga A så finns det 4 sovplatser som du kan boka in dig och din familj på. I stugan kommer du att få bo i 16 kvadratmeter och utrustad med saker som förenklar som till exempel kylskåp, kokplatta, och kaffebryggare. I den lilla gula stugan kommer du även att ha en mindre uteplats som du kan sitta på.
 • Campingstuga B – I Campingstuga B finns det sovplatser för två personer. Detta är den minsta och även det billigaste stugan på Skrea Camping som du kan boka. Det kan vara ett bra allternativ för dig som vill bo så billigt som möjligt, men även bekvämt och utan krångel med husvagn eller tält. Stugan är mätt till att ha ungefär 11 kvadratmeter och plats för två enkelsängar, kylskåp, kokplatta och bord med stolar.
 • falkenberg-camping-skrea-stugorCamping / Eget boende – Ett alternativ är om du inte vill hyra stuga i Falkenberg, och om du har planerat en husvagnssemester och vill ha en plats för att campa i Falkenberg. Då kan du boka en campingplats för husvagn eller tält. Denna campingplats kommer att vara utrustad med el. Alla platser är indelade i olika områden. På Skrea Camping så finns det grönt, blått, vitt och ett gult område. Du kan själv läsa mer om vad dessa olika områden på sidan du kan boka från.

Som du märker så finns det lite olika alternativ för dig som vill hyra stuga, eller om du vill semestra i Falkenberg med husvagn eller tält. På Skrea Camping så finns det en hel del lösningar för dig som söker efter ett en camping i Falkenberg. Det bästa med området är även att det ligger nära Skrea Strand och havet, samtidigt som den ligger nära allt som du kan tänkas behöva för din resa.

Vandrarhem

Om inte stuga eller husvagn är något för dig så kan du välja att hoppa över själva campingen. I närheten av Skrea Camping kommer det nämligen finnas ett vandrarhem. Det är ett av flera vandrarhem som är välbesökta under sommarmånaderna. Då kommer många turister till Skrea Campings vandrarhem för att kunna hyra ett rum. Under tiden som du har bokat ett rum så kan du svalka dig i en pool, och även kunna promenera till Skrea Strand eller Falkenbergs centrum. Du kan hyra enkelrum, dubbelrum, trebädd eller fyrbädd när du väljer ett av alternativ som du erbjuds på vandrarhemmet som är gemensamt med Skrea Camping.

Andra typer av boende

Som turist eller besökare i Falkenberg så kan du hitta flera olika typer av boende. Det kan då handla om att hitta ett hotell, boka in dig på ett bed & breakfast (B&B) i Falkenberg. Här på hemsidan har vi försökt ta med så mycket fakta som möjligt över alla de boenden som du kan välja mellan. Kanske är du på semester, eller behöver bara på besök av anledning med t.ex. jobb eller ett ärende i Falkenberg. Då kanske vi kan hjälpa till att få en seriös bedöming av de boende som du kan välja på under tiden som du övernattar i staden. Om du har tips på andra hotell, campingar, vandrarhem, b&b som ligger i Falkenberg som du inte hittar på hemsidan. Då kan du ta kontakt med oss för att vi sedan kan lägga upp en recension, eller tips om vi tycker boendet är tillräckligt bra.

Saker att göra i Falkenberg

Om du är på semester i Falkenberg så kan du hitta på massor av saker att göra, speciellt under sommartiderna. Då kan du till exempel välja att besöka det populära och kända varuhuset Gekås i Ullared. Du kan även besöka staden och se anrika byggnader som Tullbron, eller husen i gamla stan. Det finns även en hel del välbesökta och underbara café och restauranger i Falkenberg som du kan äta på. I Falkenberg så har vi även en stor förmån att kunna se allsvensk fotboll, njuta av buskis och musik på Vallarnas Friluftsteater och besöka Skrea Strand. Det finns helt enkelt en hel del saker att göra i Falkenberg. Klicka dig vidare på länken om du skulle vilja ha mer tips och information om vad du kan hitta på i staden.

1 kommentar på “Skrea Camping

 • 1 maj, 2016 at 20:48
  Permalink

  Hej!
  Finns det stuga för 2 under Wheels and Wing i år, torsdag-söndag.
  Alt. Nr 2. Campingplats för en liten husvagn helst el.

  Mvh

  Håkan Larsson Boxholm
  070-2610931

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *