Falkenbergs bowlinghall

Om du vill se till att få spela Bowling i Falkenberg så rekommenderar vi dig att ta dig till industriområdet bredvid Västra Gärdet. Där ligger nämligen Bowlinghallen i Falkenberg. Bowlingbanan är populär och nästan alla i staden har nog varit på besök där. Det finns 12 olika banor som du kan boka tid på, och det är alltid bra att ringa i förväg för att inte behöva vara orolig för att banan är full. Den kan vara det under skollov, tävlingar och träningar. Därför kan det alltid vara bra att först se till att det finns en ledig bana innan du väljer att åka till bowlinghallen i Falkenberg.

Telefon & addressbowlinghallen-falkenberg-pyzen

Om du vill kontakta personalen på Falkenbergs bowlingbana så kan du besöka dem på deras address eller ringa till dem via telefon. Det finns även en mail som du kan använda för att komma i kontakt med dem.

Telefon: 0346-84490
Mail: pyz@pyzensbowling.se
Adress: Badhusvägen 52, 311 32 Falkenberg

Öppettider

Falkenbergs Bowlinghall har dessvärre inga fasta tider, utan det gäller att hålla koll på deras hemsida där de uppdaterar öppettider för varje vecka. Du kan åtminstone räkna med att bowlinghallen håller öppet mellan 16-20 varje vardag. Sedan kan det variera lite på helger, men oftast stängt på söndagar. På lördagar kan du däremot oftast kunna spela under hela dagen. Det är perfekt aktivitet som du kan göra i Falkenberg om du skulle söka efter något att hitta på.

Bowlinghallen i Falkenberg har sett till att du som gäst kan boka födelsedagskalas, fester, After Works, och mycket annat. Ring och kolla med personalen för att se vad de kan erbjuda för lösningar för dig. Sedan är det bara att boka tid för att få spela på en bana. Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *