Bilverkstad i Falkenberg

Om du letar efter hjälp eller service till din bil, så har Falkenberg en del alternativ av bilverkstäder att välja bland. Många väljer att hitta så billig verkstad som möjligt, samtidigt som andra letar efter ett ställe där de är nogranna med resultatet. Här nedanför så kommer du att kunna läsa mer om vilka verkstäder som du kan välja på om du behöver bilservice i Falkenberg.


mekonomen-bilverkstad-falkenbergMekonomen

I centrum så ligger en bilverkstad som tidigare har kallats för Bernts Bilreparationer. Det är en verkstad som nu mera heter Mekonomen. Det ligger faktiskt två Mekonomen i Falkenberg. En på Oktanvägen och en på Halmstadvägen. Mer info om mer exakt adress finns nedan. Hos Mekonomen servar man de flesta bilar som är av märke Ford, Opel, Volvo, Saab, Citroen, Skoda och många fler. Fördelen med Mekonomens bilverkstad är att du kan enkelt boka tid online eller via telefon. Om du vill boka online så behöver du ta dig till deras hemsida där de guidar dig vidare.

Halmstadvägen 3, Falkenberg
Oktanvägen 13, Falkenberg

Telefon: 0771 72 00 00


skrea-bilverkstad-ad-bildelarSkrea Bilverkstad

Lite utanför Falkenbergs stad så ligger Skrea Bilverkstad. Det är en populär och skicklig bilservice som verkligen kan sina grejer. Bilverkstaden har ett tight samarbete med AD bildelar. Detta leder till att du snabbt och enkelt kan få hjälp med att til exempel byta bilbatteri, göra en felsökning, serva, eller laga bilen. Hos Skrea Bilverkstad så servar man de flesta stora bilmärken.

Frizellsväg 4
311 73 FALKENBERG

Telefon: 0346-50359


ditec-bilverkstad-falkenbergDitec Falkenberg

Hos Ditec så kan du lämna in din bil för att bli lagad, servad eller om du vill göra en felsökning. Det är enkelt att få sin tid bokad, och de gör ofta ett kvickt arbete med att göra din bil så bra som möjligt. Hos Ditec bilverkstad så kan du lämna in många olika bilar som har olika bilmärken. Här får alla de vanliga och mer kända märkena plats.

Åkarevägen 14
311 32 Falkenberg

Telefon: 0346-814 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *