Spa i Falkenberg

Det finns många människor som söker efter ett ställe att koppla av och komma bort från vardagen lite grann. Vad passar då bättre än ett spa i Falkenberg? I lugn av avkopplande kommer du att kunna få behandlingar på de spa i Falkenberg som finns att välja på. Ett av valen är hotellet Falkenbergs Strandbad på Skrea Strand och ett annat är t.ex. Stilla Rum ute på landet. Närmare bestämt i Vessige. Du kan boka in dig på Falkenbergs Strandbad online. Då rekommenderar vi dig att gå till vår sida över hotell i Falkenberg. Där kan du hitta mer info om hur du kan boka hotell eller spa i Falkenberg.

spa-falkenberg-relax

 

Falkenbergs Strandbad – på Skrea Strand

Vill du koppla av på ett lyxigt hotell precis ut med havet och Skrea Strand i Falkenberg så rekommenderar vi Falkenbergs Strandbad alla gånger i veckan. Via den sida som du hamnar på om du klickar vidare till bokningssajten från vår hemsida så kan du boka in nätter, och även spa. Du kan då välja mellan olika behandlingar som Strandbaden kan erbjuda dig som kund. Här nedan har vi radat upp några av de spa-behandlingar som du kan välja mellan. Om du är mer intresserad av bara ett boende kan du läsa här – Hotell Falkenberg

Behandling & paket

  • Ivory Spapaket – 1865 kronor / person

I detta spa paket så ingår en natt på Strandbadens hotell och en 3-rättersmiddag på kvällen. Du kommer att behandlas i 2 timmar av upplevelser från alla världens hörn. Du har tillgång till utomhusbastu, Hamam och Rasul. Som grädde på moset så kommer även en fantastisk frukostbuffé att ingå i priset.

  • Ruby Spapaket – 2295 kronor / person

Detta paket fungerar ungefär som Ivory paketet som du kan läsa om här ovan. Samma saker ingår, men skillnaden är att det i Rubys spa paket ingår även en valfri 45 minuters behandling. Behandlingarna kan du läsa mer inne på Falkenbergs Strandbads hemsida. Där hittar du även mer info om hur deras spa ser ut, och fungerar.

  • Safir spapaket – 1695 kronor / person

Safirpaketet är för dig som inte vill gå fullt ut, utan istället föredrar att relaxa i poolen, tillgå utomhusbastu och deras härliga eldrelax. I paketet ingår liksom de andra två paketen övernattning, middag och frukost.

Stilla Rum

Ett litet hemmaspa ute på landet är det som beskriver Stilla Rum. Detta spa är omtyckt och det finns möjlighet att kunna få behandlingar som kommer från Indien. Du kommer förhoppningsvis känna dig mer avslappnad och mindre stressad efter en behandling på Stilla Rum i Vessige. Ett spa i Falkenberg som verkligen har lyckats att få ett gott rykte för god mat, härliga spa behandlingar och övernattningar. Du kan nämligen även ta in över natten hos 1800-tals huset.

Spa i Halland

I Falkenbergs grannkommuner så finns sjysta spa för dig som vill koppla av i Halland. I både Halmstad och Varberg hittar vi fina span som verkligen har fått bra kritik från sina gäster som de har tagit hand om. Det finns många som letar efter ett spa i Halland för att kanske sätta guldkant på sin semester eller bokar in en spa weekend för ren njutnings skull. Många av alternativen som du kan välja mellan kan ha aktuella erbjudanden som du kan använda dig av för att få din bokning lite billigare. Då kan du kanske jämföra dina alternativ innan du väljer vilket spa som du vill boka i Falkenberg eller Halland. Hoppas du väljer ett bra alternativ som tar dig bort från vardag och arbete för en liten stund.

Läs mer om olika spa i Falkenberg

Om du letar efter mer info om dessa spa i Falkenberg så rekommenderar vi dig att klicka dig vidare till våra sidor om:

(Foto: Inuti Falkenbergs Strandbad, taget från plazakvinna.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *